Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csoda dolgok történnek az angol másodosztályban. A szombati Sheffield Wednesday-Preston North End mérkőzésen két vendégjátékos, Eoin Doyle és Jermaine Beckford annyira összebalhézott, hogy a bíró mindkettőjüket kiállította:

 • Karácsonyig minden nap egy szuper alapítványt vagy egyéb civil szervezetet lehet támogatni kisebb vagy nagyobb pénzadománnyal a budapesti Vörösmarty téren felállított, csodaszép karitatív karácsonyfa segítségével. 

  December 1-24-ig minden nap egy-egy alapítványnak lehet pénzt küldeni 24 órán át, este nyolctól másnap nyolcig. Hogy az adott napon melyik szervezetet lehet támogatni, illetve hogy a pénzadományt milyen számlaszámra lehet átutalni, a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár Facebook-oldalán találják

  És az adományozók is kapnak ajándékot: az adott napon a legmagasabb összeget felajánló adományozónak a Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron jelenlévő kézművesek közül 24-en (a Magyar Kézműves Szövetség tagjai) egy-egy portékájukat adják, illetve a legbőkezűbb mecénás névtáblája felkerül az Európa tíz legszebbje között jegyzett karitatív karácsonyfára.

  Íme a támogatható szervezetek listája, december adott napjain:

  1. Gyermekétkeztetési Alapítvány
  2. Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány
  3. Vigyél Haza Alapítvány
  4. Oltalom Karitatív Egyesület
  5. Hintalovon Alapítvány
  6. Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
  7. Igazgyöngy Alapítvány
  8. SUHANJ! Alapítvány
  9. Menhely Alapítvány
  10. Hangya Közösség
  11. Baptista Szeretetszolgálat
  12. Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány
  13. Rotary Club
  14. Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központ
  15. Noé Állatotthon Alapítvány
  16. Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért
  17. Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
  18. Katolikus Karitász
  19. Heti Betevő Egyesület
  20. Szülők Háza Alapítvány
  21. Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
  22. Colo-Pajzs Kulturális Egyesület
  23. Zonta Club Budapest City Egyesület
  24. Magyar Vöröskereszt
 • Zürichben valószínűleg nehezen elérhető közlekedési eszköz a rénszarvasszán, így a svájci mikulások a vízen is önerőből kelnek át. Van, aki át is ússza a Limmatot, pedig a víz hőmérséklete meglehetősen alacsony decemberben.

 • A finn fickó videója már több mint egy éves, de csak most fedezte fel magának az internet népe. Először tippelje meg a sorrendet, csak aztán nyomjon a play gombra!