Márta, Flóra
18 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hogy a demokrata párt konvencióján mennyi színes léggömb volt - amelyek még Bill Clintonból is előcsalogatták a talán nem is túl mélyen szunnyadó kisgyereket - arról írtunk már. De minden lufi kipukkad egyszer, itt pedig úgy tűnik, valódi bérpukkasztókat hívtak a folyamat elősegítésére.

  Ez pedig már egy továbbfejlesztett technika:

  lufi
 • Indiában már három hónapja keresik Jait, az országszerte ismert tigrist. A hétéves állat három hónapja tűnt el, és rajongók milliói aggódnak érte.

  A tigris a Lángnyelvek című 1975-ös indiai filmből kapta a nevét, az Amitabh Bachchan nevű bollywoodi szupersztár karaktere után. Akkor szerzett széles körben hírnevet, amikor három éve a fél ország követte, ahogy párt keres magának.

  Utoljára áprilisban látták Jait a szokásos élőhelyén a nyugat-indiai Maharashtra államban. Az állatvédők nagy erőkkel kutattak utána, mert mindenképp elő akarták keríteni a mai nemzetközi tigrisnapra, de sajnos még mindig fogalmuk sincs, merre lehet, pedig a nyomravezetőnek 200 ezer forintnyi jutalmat ígértek, ami arrafelé egy kisebb vagyonnak számít.

  Az elvesztése a természetvédelem mellett azért is lenne nagy csapás a régiónak, ahol eddig élt, mert a turizmusnak is elég jót tett az országos hírű tigris.

 • A Demokrata Párt Philadelphiában tartott konvenciója előtt azt találgatta a sajtó, vajon hogyan fogja viselni a 69 éves exelnök azt, hogy már nem az övé a főszerep és csak díszletként van ott felesége, a jelöltséget elnyerő Hillary Clinton mögött. A nagyobb bakik és kínos elszólások ezúttal elmaradtak, de azért bőven akadtak furcsa pillanatok. Például, amikor felesége beszéde alatt kicsit behunyta a szemét, aztán még egy kicsit úgy is tartotta:

  Azt viszont láthatóan sokkal jobban élvezte, amikor egy színes lufi került elé:

  És mindez még egyszer, videón:

 • Tűzoltók mentették le a házfalon rekedt önjelölt pókembert, ezzel a címmel posztolt a katasztrófavédelem egy videót egy péntek hajnali mentésükről. A VIII. kerületben, a Kisfaludy utca egyik társasházának külső falán, egy gázkéményen akart felmászni egy férfi az emeletre, aminek az lett a vége, hogy a tűzoltók alpintechnikával szedték le onnan. A férfi megúszta, csak kisebb sérüléseket szerzett.