Beatrix, Erna
16 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Van egy fotópályázat (Comedy Wildlife Photography Awards), ahol az év legviccesebb állatos fotóját keresik. Most indult a nevezés (október elsejéig tart), de már ki is adtak egy válogatást az első körben beküldött képekből. 

  Valószínűleg pont azért, mert a szervezők is érzik, hogy teljesen mindegy ki nyer. Mindegyik kép egyformán vicces önmagában is. Tavaly amúgy 1500-at neveztek.

  Itt van például egy visítva röhögő leopárd:

  Hogyan dönti el a zsűri, hogy mitől viccesebb, mint mondjuk ez a napernyő alatt hűsölő kenguru? 

  Na, ugye.

  Kattintsanak tovább a galériára! Van itt minden, a mosolygó rókától kezdve, az orrát túró gorillán át a hallal bénázó pelikánig!

 • Aki látta az Amerika kapitány: Polgárháborút, az talán egyetért abban, hogy a repteres jelenet volt a legjobb, de minimum leglátványosabb. Itt esett egymásnak az összes hős, és harcoltak a végsőkig. Na, ha valaki azt hitte, hogy ezt tényleg egy reptéren vették fel, az nagyon meg fog lepődni a most megjelent kulisszák mögötti kisfilmtől.

 • Egész nyáron el volt zárva az autók elől a Szabadság híd, de ez látszólag nem okozott nagy káoszt, sőt: egymást érték a hídon a spontán szerveződött piknikek, koncertek, táncelőadások, napköszöntő és napbúcsúztató jógák.

  Azaz a városlakók birtokba vették és mindenféle szabadidős programokkal népesítették be Budapest egyik legjobb helyen fekvő területét. Külön cikkben írtunk arról, ami ebből is látszott: Budapestnek égető szüksége van egy gyalogoshídra.

  Eredetileg augusztus 10-től adták volna vissza az autóforgalomnak a hidat, de a BKK, látva a városlakók lelkesedését, eltolta ezt a lépést a hónap végéig.

  Mától viszont újra az autóké, buszoké és a villamosé a híd. És ez a jelenlegi állapot szerint évekig így maradhat, amíg egy újabb felújítás miatt esetleg le nem zárják. Ti mit gondoltok erről?

  Mától újra az autósoké a híd, én pedig azt mondom:

  • 2683
   Gyász :(
  • 1606
   Végre!

  És ha az előbb a gyászra szavaztál, akkor mit gondolsz, mit kéne tenni?

  Az előbb a gyászra szavaztam, mert szerintem

  • 1470
   Hagyhatjuk a Szabadság hidat az autósoknak, de akkor építsünk hamar egy gyalogoshidat
  • 1116
   Minden nyárra át kéne adni a hidat szabadidős célokra (autók nélkül, esetleg villamossal)
  • 512
   Hagyhatjuk a Szabadság hidat az autósoknak, de akkor legyen a Lánchíd gyalogoshíd
  • 484
   Egész évre át kéne adni a hidat szabadidős célokra (autók nélkül, esetleg villamossal)
 • 0?wm=0

  Egész pontosan így van a hirdetésben:

  felújításra szoruló nagyméretű, vidéki családi házat, kúriát, kastélyt, hajót, helikoptert, beszámítok

  A házat amúgy "kúria jellegű ingatlan" néven ajánlgatják Ercsiben, pedig szemmel láthatóan egy ipari épület. Igaz, abból a korból, amikor még az ipari épületek is nagyon szépek voltak. El is gondolkodnék rajta, hogy megveszem, ha volna 200 millióm.

  Vagy egy felesleges helikopterem.

  (Ja és még valami, ami nem hagy nyugodni: az égen vajon mit kellett kiphotoshopolni?)