Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas tervekkel jelent két évvel ezelőtt a Watch Dogs, ami a hekkelést kombinálta a GTA-sorozatból is ismert open world játékmenettel. Aztán kiderült, hogy valójában csak egy épp, hogy közepesnek mondható játék lett belőle, ami nem akadályozta meg az Ubisoftot, hogy alig két évre rá hozza a folytatást. Nyilván nehezen fogadják el, hogy a Watch Dogs, mint vadi új franchise csúnyán megbukott, ezért a második részbe látszólag mindent beleadnak.

  Most megjelent három videó, amik szerint három különböző módszerrel is végig vihetőek lesznek a küldetések. A vérgőzös agresszor, a mókás trükkös, és a csöndes szellem szavak úgy hangzanak, mint valami béna indiánnevek, de a valóságban pár pillanatig sikerül elfeledtetni, hogy voltaképpen ugyanazt látjuk, mint két évvel ezelőtt.

  Ez papírin mind szép és jó, de az első résznél is minden tökéletesnek tűnt, aztán a megjelenés után bukott le a Watch Dogs azzal, hogy igazából állati unalmas.

 • Nem sétagalopp Moszul ostroma. Hétfőn az iraki hadsereg amerikai gyártmányú M1-es harckocsiját változtatta lángoszloppá egy páncéltörő rakéta:

  Az Iszlám Állam által 2014 nyarán elfoglalt Moszul körül március óta szövi az ostromgyűrűt az amerikaiak által gründolt koalíció, a hosszú mezopotámiai nyár végével pedig megindult a végsőnek szánt offenzíva is.

 • Az Adweeknek adott interjút Arnold Schwarzenegger színész, korábbi kaliforniai kormányzó és A Tökéletes Férfi. Schwarzenegger elmondta, hogy ha nem Ausztriában születik, akkor biztos indult volna a mostani elnökválasztáson, mert szerinte most kifejezetten érdemes lenne becsatlakozni a versenybe. Az interjúban azt is elmondta, hogy 1983 után most először nem a republikánusok jelöltjére, tehát nem Donald Trumpra.

  Ön kire szavazna?

  • 1494
   Arnold Schwarzenegger
  • 349
   Hillary Clinton
  • 205
   Donald Trump
 • Ezt a Citroent foglalták le Záhonynál október 23-án az éber rendőrök, és ennek az autónak már története van. A kocsival egy ukrán férfi igyekezett Ukrajnába, csakhogy kiderült: a Citroent Franciaországban lopták el. A kocsit a Schengeni Információs Rendszerben a francia hatóságok körözik.

  20162410100614
  Fotó: Police.hu