Orbán
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csaknem tízezer méh telepedett rá egy Mitsubishi Outlanderre a walesi Haverfordwest belvárosában, amíg az autó tulaja bevásárolni ment. Mivel a jelenség elég feltűnő volt, a járókelők értesítették a közeli nemzeti park méhészeit, akik el is távolították az autóról a méheket. Miután viszont a tulaj hazament a kocsival, a méhek másnapra újra rászálltak az autóra, igaz, már sokkal kevesebben. A méhészek szerint az lehetett a nagy ragaszkodás oka az volt, hogy a méhkirálynőt bezárhatták a kocsiba. (Telegraph)

 • Legalábbis ezzel vádolja Nagy-Britannia öt legnagyobb modellügynökségét a helyi gazdasági versenyhivatal. A jelentés szerint a cégek összebeszéltek az árazásuk kialakításakor, és verseny helyett inkább együttműködtek az ügyfelek megcsapolásában. Sőt, állítólag az iparági kamara, a modellügynökök szövetsége (ilyen is van a haladó Nagy-Britanniában!) is tevékenyen részt vett a kartellezésben. 

  Ki gondolta volna, hogy már a modellek is olyan rosszul fogynak, hogy mesterségesen kell felnyomni az árukat!

 • Ezt a beszédes képet 13:35-kor adta ki az MTI:

  A plenáris ülés egyébként 9 órakor kezdődött, és olyan témákról tárgyalnak, mint például az oktatás átszervezése (Klik helyett tankerületi központok), a pedagógusok béremelése, a településkép védelme, vagy a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságról szóló és az MFB-törvény módosítása. Úgy tűnik, hogy ezek azonban nem sokakat érdekelnek.

 • Földes András jelenti a macedón-görög határról: "Még nem jutottam el Idomeniig, előtte 10 kilométerrel megálltam egy benzinkútnál és egy 1500-as spontán táborra bukkantam. Szürreál, mert teljesen békésen működhet itt a tábor, a rendőrök nem jönnek be, a kasszások vidáman csevegnek velük, és van pár segélyszervezet, ami kaját oszt és iskolát szervez."

  IMG 4783 (Medium)
  Fotó: Földes András / Index
  IMG 4792 (Medium) (1)
  Fotó: Földes András / Index