Gerzson
1 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lou (Lajos) Bátori évről évre lenyűgöz mindenkit azzal, hogy jóval 100 fölött is a lejtőkön tölti a teleket. A magyar származású, erdélyi születésű Bátori 100 évesen még heti háromszor síelt, a sportággal pedig 10 évesen ismerkedett meg, vagyis idén már 96 éve űzi azt.

  Az idei lecsúszásáról videó is készült, amin egyáltalán nem látszik, hogy 106 éves lenne.

  via Síelők.hu

 • Máskor is leírtam már, de nem lehet elégszer mondani, hogy az amerikai rendőrök online jelenléte egyszerűen zseniális. Most éppen az ohiói Marion városának csapata tett ki magáért, mikor Facebookon segítettek megoldani egy kislány matekháziját.

  Az egész azzal kezdődött, hogy a lány nemes egyszerűséggel ráírt a marioni rendőrségre, hogy 

  Meggyűlt a bajom a matekházimmal. Tudnátok segíteni?

  Azt gondolná az ember, hogy az erre érkező automatikus válasszal le is zárul majd a történet, de nem sokkal később egy rendes válasz is érkezett, hogy mi a helyzet. Aztán miután a lány megismételte, hogy a matekházijában kéne segíteni, bele is mentek a dologba,

  és egy rendőr elkezdett segíteni a matekháziban!!!!

  Persze a kommentelőknek hamar feltűnt, hogy a második egyenletnél rossz sorrendet tanácsolt a rendőr, de ő gyorsan kihúzta magát azzal, hogy hát igen, itt is látszik, hogy az iskolában a történelmet szerette.

 • Most beszéli át a közgyűlés az olimpiai pályázat helyzetét, de közben Tarlós István főpolgármester az Index percről percre közvetítését olvassa: a helyszínen van kollégánk is, aki egész egyszerűen leírta, hogy mit mondott a vita során az MSZP-s Horváth Csaba.

  Ezen viszont Tarlós megütközött, és gúnyosan a tárgyilagos tájékoztatást kéri számon, mert hogy Német Tamás újságíró úr miért is idéz valakit egy nyilvános vitáról.

  Ez volt az a bejegyzés, ami miatt Tarlósnál konspirációs játszmákat vizionált, és így reagált rá:

 • Hallotta már Donald Trumpot 50 százalékra lelassítva? Kimeríthetetlen humorforrás.

  Jimmy Kimmel a tévéshowjában külön rovatot szentelt a részegre lelassított Trump-videóknak.