Jusztina
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy turistapár örök emléket szerzett magának Thaiföldről. Miközben a férfi azt fotózta, ahogy a barátnője cuki, hagyományos thai öltözetben lévő gyerkőcökkel pózol, az egyik gyerek ellopta a nő óráját. Ráadásul erre a pár csak akkor jött rá, amikor visszanézték a képeket:

    38CB4A7200000578-0-image-a-20 1474863998125

    (via Daily Mail

  • Matolcsy György jegybankelnöknek üzennek a szocialisták a legújabb plakátjaikon. Az MNB alapítványainak gyanús és titkolt költéseit felemlegetve fordítják le Kósa Lajos fideszes politikus magyarázatát, aki szerint a megfelelő helyre utalva a közpénz elveszíti közpénz jellegét, még akkor is, ha egy közpénzből fenntartott létrehozott szervezet felügyeli és közpénzből tartja fenn az alapítványokat. Az MSZP szerint ez ugyanis simán lopás.

  • Leginkább azért, mert kínaiul beszélnek benne, de nemcsak ezért néz majd meglepetten. A hülyéskedősre vett pingpongbemutatón néhány mozdulat is megmagyarázhatatlan.

  • 13 éves korában gyógyíthatatlan izomsorvadással diagnosztizálták Rufino Borregót egy lisszaboni kórházban. 43 évig élt tolószékben, mígnem 2010-ben egy neurológus rájött, hogy valójában myastheniában, azaz izomgyengeségben szenved. A portugál férfi történetet nemrég hozták le az újságok.

    Borrego az új diagnózis után járni tanult, egy évre rá már el tudott sétálni kedvenc kávézójába. A most 61 éves férfi teljes életet él, évente mindössze kétszer kell fizioterápián részt vennie. Elmondása szerint nem neheztel a kórházra, hisz az 1960-as években az orvostudomány nem sokat tudott a myastheniáról.