Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Javier Duarte 2010-ben lett a mexikói Veracruz állam kormányzója, méghozzá az államban valaha kapott legtöbb szavazattal. Eleinte úgy tűnt, a kormányzók új generációja születhet, akik megújítják majd Mexikót.

  Persze ez túl szép volt, hogy igaz legyen, a férfi 2016-ban lemondott és egy (állami) helikopterrel elmenekült az országból, a hatóságok pedig korrupció miatt körözést adtak ki rá. A férfinak kormányzóként számos botránya volt,

  • több alkalommal is találtak tömegsírokat az államban,
  • legalább 17 újságíró meghalt a 6 éves kormányzósága alatt
  • és természetesen rengeteg közpénz is eltűnt.

  Ez utóbbi talán a legdurvább, az április közepén Guatemalában elfogott férfit ugyanis nagyjából 

  3 milliárd dollárnyi közpénz

  kiszipolyozásával vádolják, feleségét pedig azzal, hogy ebből 500 ezer dollárt költött egy egész raktárnyi cuccra, naplójában pedig azt írta: "megérdemlem a jólétet".

  Az ehhez hasonló történetektől érezhetjük igazán azt, hogy egy nagyszerű országban élünk. Politikusaink sosem tennék ilyesmit, a gazdasági csoda pedig kemény munka, elszántság és ész eredménye.

  (USA Today)

 • Pedig Alex Jones rádiós műsorvezető és az Infowars.com nevű kamuhíroldal vezetője mindent elkövetett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, ő valójában nem akkora kettyós, mint amekkorának a műsoraiban tűnik. Ő magát Jack Nocholsonnal szólva, pusztán úgy jellemezte magát és munkásságát, mint aki szerepet játszik.

  Korábban már írtunk arról, hogy a rádióadásaiban rendszeresen rohamot kapó és szenvedélyesen beszélő férfi miféle vad elméleteket terjeszt onnantól kezdve, hogy Hillary Clinton sátánista rituálékat folytat egy pizzéria pincéjében odáig, hogy miféle háttérhatalmak alakítják a világot.

  Aztán kiderült, a családi élete sem felhőtlen, a férfival szemben a volt felesége pert indított a gyermekeik elhelyezéséért, akik eddig a férfinál voltak elsődlegesen, de most egy Travis megyei bíró a nőnek adott igazat, a gyerekek mostantól a nőnél lesznek, Jonesnak csak láthatási joga lesz, az is a nő otthonában.

 • Viszont a devecseri rendőrök még aznap megtalálták, és visszaadták a gazdáinak. A police.hu azt írja, a 4 hónapos kölyökkutya szerda délután fél három körül szökött ki az utcára. A szomszéd látta, hogy megáll mellette egy autó, berakják a kocsiba, és elhajtanak vele. A rendőrök fél hétre beazonosították a kocsit, és igazoltatták a sofőrt.

  Az illető azt állította, hogy a kutya kiszaladt eléjük, a kisfiának nagyon megtetszett, és mivel azt hitték, gazdátlan, magukkal vitték. A rendőröket nem igazán győzte meg a sztori, a közleményben ellopott kiskutyáról beszélnek, és jogtalan elsajátítás vétsége miatt eljárást is indítottak az ügyben. Tequila sértetlenül hazakerült.

 • Emlékszik még King Kong Gyurcsány Ferencre? Most durvábbat mondok: itt van ugyanis Godzilla Hosszú Katinka a 2017-es vizes vb hivatalos imázsfilmjében.

  hosszú.png

  És hogy ne legyen az óriás Hosszú egyedül, felvonul a vízilabda-válogatott valamint a legtehetségesebb úszóink, akik a Dunában versenyeznek a pöttömnyi szurkolók legnagyobb örömére.