Izsó
13 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Filmet forgatni kemény és monoton meló, úgy kell koncentrálni mondat közben, hogy legalább 40-50 ember veszi körbe a színészt, úgy kell leszállni a drótkötél segítségével egyáltalán nem ideális körülmények között, mintha valójában menő szuperhős lenne és így tovább. Ezért nem meglepő, hogy ez gyakran nem jön össze, az ebből összevágott gagvideók, pedig gyakran viccesek.

  Most érkezett egy ilyen az idei év eddigi legsikeresebb filmjéről, az Amerika Kapitány: Polgárháborúról. Chris Evans, Robert Downey, Jr., Scarlett Johansson és a többiek káromkodásai és bénázásait lehet megnézni a kicsivel több, mint egy perces videóban.

  Ők is csak emberek.

 • A minnesotai Longville-ben mindenki ismeri Brúnót, aki mérföldeket gyalogol nap mint nap, hogy menetrendszerűen felbukkanjon a város különböző pontjain, és beköszönjön régi ismerőseinek. És így megy ez már legalább egy évtizede. Gazdái hiába próbálták meg kikötni az önállóan közlekedő állatot, Brúnó állítólag kishíján felakasztotta magát a lánccal, annyira menni akart, ezért inkább hagyták őt szabadon lófrálni, méghozzá a helyiek legnagyobb örömére, hiszen a túra után mindig hazatér. Brúnó annyira népszerű a városban, hogy a város kabalaállataként tavaly még egy faszobrot és egy emléktáblát is kapott Longville főutcáján.

 • Egy brit férfi, Davie Little akkorát bulizott Ibizán, hogy reggelre véletlenül vásárolt magának egy nagyon drága és számára teljesen felesleges dolgot - írta meg a Sun.

  13238897 10154153773612141 5192702124476508973 n

  A dj-ként dolgozó Davie zsebében buli közben benyomódott a telefon, ami vett neki egy buszt online 10,6 millió forint értékben. Éjjel az Ushuaia Beachen mulatozott, úgy érezte, ő volt az élet császára, aztán amikor reggel kivette a zsebéből a telefonját, megdöbbenve látta, egy Scania Irizar típusú busz tulajdonosa lett. „Ibiza életeket képes tönkretenni. Ugyanitt, busz eladó" – írta a posztjában.

  14067534 10154397456192141 1404310517353573813 n
 • A szerdai közép-olaszországi földrengés a tésztaételéről híres Amatrice városát érintette a legsúlyosabban: a szerencsétlenség után a kisváros csaknem fele romokban hever, sétálóutcája szinte teljesen megsemmisült. Egy gasztroblogger, Paolo Campana azonban azonban arra kérte az éttermeket szerte a világon, hogy helyezzék az étlapjukra az amatriciana spagettit, ami a földrengés sújtotta városról kapta a nevét, a felszolgált ételek árából pedig tányéronként két eurót ajánljanak fel a város javára. Több mint hétszáz étterem mindjárt a felhívás után csatlakozott is a kezdeményezéshez.