Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2,76 millió dollárért, azaz kb. 750 millió forintért, kelt el R2-D2 egy szerdai árverésen, írja az MTI. A Profiles in History auckiósház közleménye szerint a 43 centiméter magas robotot olyan alkatrészekből építették meg, amelyek az első trilógia filmjeiben szerepeltek.

  Az árverésen licitálni lehetett még többek között Luke Skywalker lézerkardjára, valamint Darth Vader sisakjára és mellvértjére is, a legtöbbet azonban R2-D2-ért fizettek. A vásárló személyét nem hozták nyilvánosságra.

 • Ha unalmas lángosozást, palacsintázást, kellemes pancsolást a térdig érő langyos vízben, akkor a balatonakarattyai Nosztalgia Üdülőház nem lesz ön választása. Ugyanis 

  a Nosztalgia Vendégház lehetőséget nyújt a pihenni vágyó családoknak, vendégeknek, akik a strand nyüzsgése után teljes erdei nyugalomra és csendre vágynak.

  De mit is értünk a strand nyüzsgésén?

  Screen Shot 2017-06-29 at 12.31.23.png

  Ha a víz alatti csontvázakat, és cápacsaládokkal való kergetőzést, akkor máris foglalja le a szállását, hiszen családoknak is ideális! A találatot köszönjük Zoltánnak.

  Screen Shot 2017-06-29 at 12.36.40.png
 • Aki minőségi magyar fotográfiára vágyik, csak pillantson bele a Vogue-ba. Budapesti gyógyfürdőkről készített sorozatot a divatfotóival nemzetközi elismertséget szerzett Perlaki Márton, aminek az a különlegessége, hogy főszereplőnek édesanyját és az ő két legjobb barátját választotta. „A szüleim egy fürdőben találkoztak. Fürdők nélkül én nem is léteznék” – kezdi mesélni a saját és a projekt történetét Perlaki. Akit érdekel a folytatás, idekattintson. Megéri!

 • Két dolog miatt érdemes Amerikában sporteseményre járni, az egyik nyilván az élmény, a másik pedig az, hogy a legtöbb helyszínen egészen elképesztő kajákat lehet venni.

  vlcsnap-2017-06-29-11h28m10s031

  A NASCAR is erősített most egy ilyennel, a déli államokban már elterjed rántott kólás fánk receptjét tették ki most egy minivideó formájában.

  Ők mondjuk rántott kólaként reklámozzák, ami elsőre egyszerre hangzik ezerszer jobbnak és ezerszer undorítóbbnak.