Gerzson
1 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kínában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a házi autóépítés. Van, aki fából épít, de guruló bőröndöt is eszkábáltak már. A Henan tartománybeli Guo Liangyuan nem adta alább, Lamborghinit épített a gyerekeinek. A mini replika elektromos meghajtású, egy töltéssel kb. 60 mérföldet lehet vele megtenni.

 • Kicsit megdöccent a kamion? Semmi gond, picit korrigáljuk, és már mehetünk is tovább:

  De az egész jelenetben nem is a kamionos a legdurvább, hanem a balról érkező autó, amelyik lassítás helyett inkább még jobban beletapos, hogy még pont elférjen a billegő kamion alatt.

  Bár az ilyen jelenetek általában az orosz utakról lehetnek ismerősek, ez a videó a YTN nevű dél-koreai tévéből származik, már ha lehet hinni az Imguron megosztott felvételnek.

 • Namostakkor, az azt akarja mondani, hogy 

  Simicska 4 millióval befogta Kálmán Olga száját, hogy balra forduljon és ne gyepálja tovább a kormányt, azaz Simicska Orbán szekerét tolja Kálmánnal vállvetve?

  Vagy mit?

 • Inkább fogták magukat és az egyenjogúság hetére összepakoltak egy nagyon szépen fényképezett reklámfilmet, amiben közel-keleten élő sportolónőket mutatnak be. Így:

  A videón látható sportolók: Amal Mourad (parkour), Zahra Lari (műkorcsolya), Inès Boubakri (vívó) és Arifa Bseiso (bokszoló).