Dömötör
11 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az új reklámban a Tchibo Family kávét szerették volna népszerűsíteni, és kicsit furcsállom is, hogy 2016-ban senki sem szólt a készítőknek, hogy ebből baj lesz.

  maxresdefault (1)

  Íme a reklám:

  Az Üvegplafon blog is készített már videót arról, hogy mi történne akkor, ha beáraznánk a nők által végzett házimunkát, gyerekfelvigyázást, főzést, takarítást: 

  Az alapvetően jószándékú reklám is erről akarna szólni, amikor azt akarja bemutatni, hogy az anyák munkája mindennél fontosabb, pótolhatatlan és hát láthatatlan, amit csak akkor vesznek észre a kanapén tespedő felettesei, amikor azt nélkülözni kényszerülnek. Az apuka még ki is mondja: persze, csinálhatná más is a házimunkát, takarítónő, ételfutár vagy bébiszitter, de mégiscsak akkor az igazi, ha a feleség végzi azt, nem? A családnak anyára van szüksége, az anyának meg kávéra, ez akart lenni az üzenet, de ez most nagyon nem sikerült. 

  A Feminfo ennél sokkal részletesebben írja le, hogy mennyi gond van ezzel a reklámmal, ők még egy indiai reklámmal is illusztrálják, hogy a világ más helyein egészen másként gondolkoznak a reklámosok erről a kérdésről, és ez teszi igazán szomorúvá ezt a magyar reklámot. 

 • Méghozzá a New Kids On The Block-kal befutott énekes, Donnie Wahlberg által, aki második próbálkozásra hármat vert (az egyébként egy hónapja beállított) rekordra, ezzel 122-re emelve azt.

  CviaZ0CVMAAH0rP
  Fotó: Twitter

  A rekordot a banda minden évben megszervezett hajóútján sikerült megdönteni, ahol a rajongók együtt utazhatnak a NKOTB tagjaival. Elsőre talán könnyűnek hangzik a feladat, de mindegyik képet másik emberrel kell lőni és a szabály szerint azonban csak az számít érvényes szelfinek, ahol látszanak az emberek vállai és nincs elmosódva a kép.

  Ezzel együtt még mindig nem értem, hogy pontosan miért is jó ez, de legalább a róla készült videó nagyon vicces:

 • A Fedél Nélkül Népszabadság-különszámával a kezükben, felkiáltójel-formába állva  tüntetett Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és MSZP-s politikusokból álló látogatócsoportja az Európai Parlamentben, Strasbourgban.  „Veszélyben a sajtószabadság, veszélyben a tájékozódáshoz való alkotmányos jog!”  – írta Ujhelyi a Facebookján.

 • Képernyőfotó 2016-10-26 - 7.46.28.png

  Éveken át viccelődtünk azzal mindenféle robotos-drónos hírben, hogy na, most aztán már tényleg csak az kell, hogy a Skynet öntudatra ébredjen, de hirtelen nem is olyan vicces ez az egész. Egy Alexander Ruben nevű fickó egyszerűen megunta, hogy ez az egész "bánthatják-e a robotok az embert" vita csak elméleti síkon folyik, és megalkotta az első olyan robotot, ami maga dönti el, hogy bántja-e a közelébe merészkedő embert, vagy inkább nem.

  Az alábbi videón azért szerencsére látszik, hogy elég messze vagyunk attól, hogy titáncsontvázú gyilkológépek igázzák le az emberiséget, de hát minden történetnek van egy eleje.