Kinga, Kincső
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vagyis nem mi, hanem a Tusványos Facebook-oldal fotósai. És persze a két felkészült versenyzőnek nem volt nehéz dolga, Orbán Viktor öltözködése olyan simán hozta a papírformát, mint a Fradi magyar bajnoki és nemzetközi kupaszereplése (sétamenet és leégés). Megtalálja, kikre gondoltunk? Jövőre egyébként én tuti kitelepülök pár napra oda néhány tucat durván felárazott kockás inggel, szerintem arányaiban simán lehet annyit kaszálni rajtuk, mint haveroknak kipattintott belvárosi ingatlanokkal. Vagy majdnem annyit.

  13724054 10153714152795823 8118835448101987873 o
  Fotó: Kiss Gábor / Facebook/Tusványos
 • Kirabolta és egy másik férfivel együtt megverte a kártyaparti nyertesét egy aranyosapáti férfi, aki azon háborodott fel, hogy a nyertes fel akar állni a nyereményével az asztaltól, és menne haza. A nyertes súlyos sérüléseket szerzett, de H. Ervin helyi lakost elfogták, és a fenti videón látható egy fél percben, hogy megkapta méltó büntetését is.

 • Egyébként pedig zseniális stratégiát választott. Egy New York-i utcán fotózta olvasónk, Tamás ezt a kéregető férfit, aki a táblájára azt írta ki: Adj egy dollárt, különben Trumpra szavazok. Mivel a republikánus elnökjelöltet Amerika-szerte egyre nagyobb félelem övezi (erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben), ha komolyan vennék a táblán leírtakat, a férfi hamarosan a világ legjobban élő kéregetője lenne. Igaz, szerencséje, hogy nem Felcsúton próbálkozik, és nem is a magyarok legendás angoltudása miatt – a tusványosi beszéde után Orbán Viktor aligha adna neki egy petákot is.

  IMG 1706
  Fotó: Olvasói fotó / Index
 • A renói 7-Eleven hálózat egy megrendelést már egy ilyen repülő munkatárssal oldott meg, kíváncsi vagyok, mikor jön el az az idő, amikor hatszáz ilyen szerkezet repked egyszerre az épület felett, és próbálnak nem egymásnak menni. Akkor már szerintem ilyen Jetsons-szerű házakban fogunk lakni.