Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2018 október 5-én lesz az amerikai premierje a Warner stúdió legújabb szuperhősfilmjének, ami Aquamanről szól. Korábban arról lehetett olvasni, hogy 2018 nyarán mutatják be a filmet, most azonban az őszi premier dátumot erősítették meg hivatalosan.

  A címszerepet Jason Momoa alakítja, aki a Batman v. Superman című filmben már bemutatkozott, mint Aquaman. A rendező James Wan (Fűrész, Halálos iramban 7) lesz, aki a forgatókönyvet Will Beall-lel és Geoff Johns-szal közösen írja. A filmben feltűnik még Amber Heard is.

 • Mexikóvárosban lépett fel néhány nappal ezelőtt a Guns N' Roses zenekar, aminek énekeséről, Axl Rose-ról köztudott, hogy gyűlöli az Egyesült Államok újonnan megválasztott elnökét, Donalt Trumpot. Ezek után nem volt annyira meglepő, hogy a fellépés egy pontján előkerült egy hatalmas Donald Trump-pinata, amit a közönség tagjai botokkal vertek szét.

  Trump a kampány során folyamatosan a mexikóiak ellen hergelte a szavazó táborát, nyáron például azzal keltett feltűnést, hogy arról beszélt: a mexikóiak "nemi erőszakra éhesen" érkeznek Amerikába, ahol elveszik a rendes embereknek a munkáját és pénzét. Ezek után nem meglepő, hogy ilyen élvezettel pusztították el a Trumpot ábrázoló pinátát.

  (via)

 • Emlékeznek még Sarah Palin alaszkai exkormányzóra, az amerikai republikánusok 2008-as alelnökjelöltjére? Tudják, aki elképesztő hülyeségeket pofázott össze, de pont emiatt a jobboldal jobbosabb részének fontos egyénisége volt évekig?

  Na, hát hiába volt róla szó, hogy esetleg csatlakozik a jobboldal jobbosabb részének jelenleg legfontosabb személyiségéhez, Donald Trumphoz, most keményen beleszállt a megválasztott elnökbe, ugyanis szerinte nem méltó a republikánushoz az a haveri kapitalizmus, amit Trump nyom.

  063 544093106
  Fotó: Marc Piscotty

  Konkrétan azért kritizálta Trumpot, mert különmegállapodást kötött a Carrier nevű céggel, hogy utóbbi ne vigyen el 1100 munkahelyet Indianapolisból Mexikóba. Palin szerint ez ellentétes azokkal a szabadpiaci elvekkel, amelyekre Amerika épül, és amelyeknek része, hogy a cégek maguk választhassák meg, hol és mit csinálnak. Ha pedig rossz helyre viszik a termelést, akkor a piac láthatatlan keze kell, hogy megbüntesse őket.

  Szóval nem várt helyről kapott ütést Trump, és még el se kezdett kormányozni. A napokban a kínaiakat is magára haragította, de vajon ki lesz a következő? Reméljük a Veszett Kutyát nem hozza ki sodrából, mert abból bajok lennének.

  De az egész dologban egyébként az a legszomorúbb, hogy életemben először igazat kell adnom Palinnek :(

 • Különös módszerrel népszerűsíti a méheket Mohamed Hagras, egy egyiptomi méhész. A férfi csak "méhszakállnak" hívja a mutatványt, melyben rengeteg méhet csábít az arcára. Nem is véletlenül, ugyanis a végeredmény tényleg olyan, mint ha rovarokból álló szakálla nőtt volna.

  A 31 éves férfi több versenyen és rekordkísérleten is részt vett már méhszakállával, de nem csak emiatt csinálja.

  A célom az, hogy megmutassam, a méhek nem aggresszívak.

  - mondta a férfi, aki minden egyiptomit meg szeretne győzni a méhek hasznosságáról. Szerinte olyan dolgokat állítanak elő, amik segítenek az embereknek és jól jönnek a mezőgazdaságban is. A méz és a pollen mellett ráadásul gyógyítani is lehet a segítségükkel.

  (Reuters)