Vilhelmina
11 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A megfejtések jöhetnek az ugyelet@mail.index.hu-ra.

 • A Linkin Park egykori énekesének felesége nemrég posztolt egy videót Chester Bennington utolsó napjairól azzal az üzenettel, hogy "a depressziónak nincs arca".

  Szóval ez az a videó:

  De mi ez a bogyó, amit mindenki kíváncsian bekap, aztán rosszul lesz tőle? Ez, ha jól láttam, a rövid nevű  Jelly Belly Bean Boozled Spinner Gift Box Game. Ennek a játéknak az a lényege, hogy ki kell pörgetni az egyik drazsét, de itt jön a trükk: az egész olyan, mint a Bogoly Berti-féle mindenízű drazsé, mert ha kipörgetjük a barnát, az lehet csokipudingízű, vagy – ahogy a videón látjuk kutyakajaízű.

  Ami tényleg szörnyű, próbáltam, higyjék el nekem.

  Ezen kívül van még benne többek közt barackos/hányásos bogyó, egy viszonylag ártalmatlan áfonyás/fogkrémes, vagy a legrosszabb verzió, aminek a jobb változatában egy lédús körte ízét érezzük a szánkban elolvadni, a rosszabb változatban meg a takonyét.

  Ezt az édességet néhány helyen itthon is be lehet szerezni, jó játékot!

 • This weeks best caption.. 😉#Vikings @torontosunonline

  Katheryn Winnick (@katherynwinnick) által megosztott bejegyzés,

  "A nem szakállas az."

 • Az Index is elkísérte tavaly a Katona József Színházat Szúcs-bányatelepre, ahol akkor kezdtek hosszú, három évig tartó civil felzárkóztatási programot, hogy a romos házakban szegregáltan élők kevésbé legyenek elzárva a világtól. "A szerteágazó programban - amelyet Végh Ildikó színházpedagógus vezet - gyerekek és felnőttek, szúcsiak, budapestiek, színészek, nézők és diákok egyaránt részt vesznek" - írja most a színház annak apropóján, hogy

  megnyílt és október 18-áig ingyenesen látogatható Szilágyi Lenke fotókiállítása a programról a Katona Kamrájában.

  A látogatásoknak egyébként már a hatása is érezhető, a gyerekek nyitottabbak lettek, könnyebben kommunikálnak egymással. Végh Ildikó azt mondja: "Másfél évvel korábban minden foglalkozás első fél órája azzal telt, hogy sorra jártam a telep házait a gyerekekért. Emlékszem, a kamaszokért a tyúkól mögé kellett mennem, oda bújtak előlem. Ma már szemrehányóan megjegyzik, ha néhány percet kések."

  A közös focizásról, főzésről, játékról egy videót is készített a színház: