Mátyás
8 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem volt elég szín a hírfolyamban! De ez mostantól Magyarországon is megváltozik. Úgy vettük észre, hogy hazánkban is bekapcsolta a Facebook azt a funkciót, amivel színes hátteret adhatunk a státusz üzeneteinknek.

  Úgy tűnik ez egyelőre csak mobilon működik és folyamatosan vezetik be, vagyis ha önnek még nem elérhető, akkor ne csüggedjen, valószínűleg pár napon belül ön is eláraszthatja színes üzenetekkel a Facebookot.

 • A nyírbogáti Vántus István Általános Iskola újonnan átadott Bogát Vezér tornaterme 2017. február 24-én. A sportlétesítmény a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Programban valósult meg 

  - írja az MTI. A szűkszavú közleményhez képeket is mellékeltek, ha mást nem, azért, mert a tornatermet maga Lázár János avatta fel.

  A Nyíregyházától 38, Debrecentől 43 kilométerre található Nyírbogád és környéke már a kőkorszakban is lakott volt. Nevét az oklevelek 1310-ben említik először, egy odavaló nemes neveként. 2015 januárjában 3105-en éltek ott. Ma pedig átadták az iskola tornatermét, ami a képek alapján egy igen klassz kis sportlétesítmény, reméljük a gyerekek örömmel használják majd. 

  A megnyitó azonban egy kissé eklektikusra sikerült. Gondolom, a település prominensei szerették volna emlékezetessé tenni a napot, amikor maga Lázár János avatja fel a tornatermet, így mindent bevetettek. Voltak narancssárga lufik, feltűnt az olimpiai ötkarika - igaz, ez időközben aktualitását vesztette, de az utolsó pillanatban mégsem szedték le (persze bízzunk abban, hogy Nyírbogád olimpikont ad majd  a hazának) -, voltak 19. századi ruhába bújtatott gyerekek, akik a nemzetiszín szalag átvágásában segítettek, és volt egy kisebb műsor az avató végén. Pomponlányokkal.

 • Nagyon hosszú, meglehetősen okoskodó, kissé unalmas, de ettől még érdekes esztétikai-technikai kivesézés a Sötét lovag egyik olyan jelenetéről, amit mindenki elintézett egy legyintéssel.

 • apamacska
  Fotó: Những Câu Nói Bất Hủ / Facebook

  Hát igen, teljesen jogosan állítják a hőbörgők, hogy ha a genderről beszélünk, az minden tisztességes macsó férfit és konyhatündér házifeleséget csak feleslegesen összezavar. Itt van például Yello, ez a vietnami kandúr, akinek teljesen átmosta az agyát a nemi propaganda. Hiába írták meg szakkönyvek tucatjai, hogy a kandúrok alapvetően magasról tesznek a gyereknevelésre, és számukra véget is ér a buli a humpákolás végével, Yello teljesen unortodox módon viselkedett. A gazdája által feltöltött fotósorozaton (amit többek közt a Bored Panda is kiszúrt) jól látszik, hogy a szülés közben mosdatással nyugtatgatta a nőstényt, és utána is odabújt a cuki kispatkányszerű kölykök és a kismama mellé. És egy ilyen szokatlan viselkedésforma elég is a hírességhez, a macskák körében legalábbis biztosan.