Előd
5 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha nem, akkor felfrissítjük az emlékezetét: arról az új ötfontosról van szó, amit éppen egy hete adtak el 80,100 fontért, csak mert AK 47-el kezdődött a szériaszáma.

  Az eladó, Gareth Wright öröme azóta valószínűleg teljesen elmúlt, mert hiába írta oda, hogy csak komoly liciteket kér, úgy tűnik a nyertes éppen pont nem volt az. Wright az eladást követő napon írt a vásárlónak, aki azt válaszolta, ő egy drogdíler és

  még nem tud fizetni, mert egy kokainszállítmányra vár.

  A férfi természetesen gyerekesnek tartja a dolgot, főleg egy felnőtt embertől. Ennyi erővel mondjuk azt is gyerekesnek tarthatná, hogy valaki ennyi pénzt fizet egy bankjegyért csak mert AK 47-tel kezdődik a szériaszáma.

  Wright megkereste az eBay-t az ügyben, akiknek ugyan van szabályuk a nem fizető vevőkre, de ettől még nem kényszeríthetik a vevőt a tranzakcióra. Wrightnak azt ígérték, külön csapatot állítanak rá az ügyére.

 • Közös videó mindenféle sukársággal, csak a bulák hiányoznak belőle. Úgy sem mered megnézni.

 • Nem is olyan rég posztoltunk egy mókás ingatlanprojektet, ahol a honlapon szereplő térképen nagyon alaposan bemutatták a környéket, csak épp a vasút tűnt el róla valahogy. Erről jutott eszébe egy kedves olvasónknak, hogy van egy másik cég is ugyanezt csinálja. Azzal a különbséggel, hogy a Hermina projektje "csendes mellékutca" ide vagy oda, tényleg a vasút mellett van:

  hermina streetview
  Fotó: Street View

  Ők amellett, hogy kiradírozták a térképről a vasutat (legalábbis a közeli szakaszokat, aminek köszönhetően furcsa zárványok jöttek létre távolabb), a Szuglói és a Rákospalotai körvasút sort is sikeresen elvarázsolták.

 • A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara október 21-én játszott Zürichben, a magyar nagykövetség és a Zürichi Magyar Társaság szervezésében, a magyar forradalom 60. évfordulóján. 

  Ez nagyon derék, csak ez a hirdetés a Tages-Anzeiger nevű svájci napilap október 22-i kiadásában jelent meg. De ha ekkora volt az érdeklődés, akkor miért is ne?