Menyhért, Mirjam
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az eset Albuquerque-ben, Új-Mexikóban történt, főszereplőnket, Angelo Drew Martinezt stopposként vette fel a három focista. Martinez egy idő után egy pisztolynak látszó tárggyal kezdett hadonászni, azt követelte, hogy szálljanak ki, és einstand van, az autó innentől, jó GTA-s szokás szerint az övé. A focisták szuboptimálisnak ítélték meg a tervet, egy óvatlan pillanatban lefegyverezték (akkor derült ki, hogy a pisztoly nem igazi), és pár pofonnal jobb belátásra bírták. Mire a rendőrség kiért a helyszínre, szerencsétlen Martinez így nézett ki:

  1503364191714.png?ve=1&tl=1

  A motozásnál találtak nála egy kést, és egy egészen szórakoztató helyesírási hibákkal megírt üzenetet egy cetlin, miszerint adják át neki az autó kulcsait, és akkor senkinek nem esik bántódása. Ez végül is majdnem bejött. (via)

 • A BKK azt írta a Facebookon, hogy az út is beszakadt, emiatt a 212-es busz mindkét irányban a Jagelló úton át közlekedik, nem érinti a Csörsz utcai megállót. A BAH-csomópontnál és a Sirály utcánál, a 110-es és a 112-es autóbusz megállójában lehet felszállni.

  cso1
  Fotó: Olvasónk, Gergő
  cso2
  Fotó: Olvasónk, Gergő
 • Kanada északi részén augusztus közepén hatalmas kiterjedésű erdőtüzek voltak, a füstjük megkezdte útját a légkörben. Az Időkép szerint a füst a légkör felső részén uralkodó erős nyugatias áramlással Európa, és így hazánk fölé is eljutott.

  szabea93-fust.png-2017-08-22-11-42-47.png
  Fotó: Időkép

  A füst fátyolos megjelenésű sávok formájában elsősorban a reggeli műholdképeken is jól látható, sőt a reggeli és esti órákban időnként szabad szemmel is megfigyelhető az égen. Az Időkép Tihanyban működő webkamerája is megörökítette:

 • Wayne Rooney hétfő este meglőtte a 200. gólját a Premier League-ben, már az Evertonba visszaigazolva talált be a Manchester City pályáján.

  Ez önmagában is elég különleges már, Rooney is megemlékezett a találatról Twitteren, azt írva, hogy jó pár ismerős arcot látni.

  Hármat egészen biztosan látott, négy éve, amikor még a Manchester United játékosaként lőtt gólt a városi riválisnak, legalább három bérletes ott volt, egyikük ráadásul most és akkor is ugyanazzal a mozdulattal gyalázkodott a Rooney-gól láttán.

  r5GeZHqR8ZhtZRNN6c5mZuOJpwh2kcfPaMPoLM4-P84?w=611&s=3f35f37c15fb
  Fotó: Reddit

  Amióta kitömték pénzzel, és erős csapat lett a Manchester Cityből, persze jóval értékesebbek a bérletek, mint korábban, így érhető, ha sokan ragaszkodnak a jó helyeikhez. Aki elég figyelmesen nézi a két képet, akár a kiemelt három arcnál több hasonlóságos is felfedezhet, de néhol kell azért némi képzelőerő is, négy év alatt pár gyerek elég sokat nőtt.

  via Reddit