Salamon
7 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A monacói Sportel sportmédia és -marketing vásáron a magyar fejlesztésű Teqball is képviselteti magát. Kedd reggel pedig nem kisebb híresség szállt be egy pár percre a játékba, mint a vásárt megtekintő II. Albert monacói herceg, aki hatalmas sportrajongó és  nem mellesleg igazi sportember, például többszörös olimpiai résztvevő bobban.

  Persze nem akárkikkel játszott, Figo, Gallas, Karembeu és Simao Sabrosa voltak a társai.

 • Nem vicc, tényleg erről van szó:

 • Ha az ember Ausztráliába megy, akkor fel kell készülnie arra, hogy gyakorlatilag az égvilágon minden meg akarja ölni, ez alól pedig az ott őshonos ausztrál szarkák sem kivételek, amik az elmúlt évek során egyre gyakrabban támadnak rá emberekre. (Ezek a madarak nem rokonai az európai szarkáknak, nem is varjúfélék.)

  Legtöbbször a biciklistákat kezdik el zaklatni, akikre hangos rikácsolás mellett felülről rárepülnek a fejére, amivel elég könnyen tudnak komoly sérüléseket is okozni.

  Ennek azonban most vége, legalábbis ha alkalmazzák Dr. Richard Osborne onkológus nagyszerű találmányát, amit most inkább el sem magyarázok, nézzék meg inkább a videót.

 • 22555186 632899547097519 5582615675529923099 n?oh=396c189b86d369
  Fotó: facebook.com/zadorvar

  A Balaton-felvidéki Pécsely mellett van egy várrom, amely igen kedvelt turistacélpont. S ha már ott van a sok látogató, miért ne tehetnének valamit a várért? A helyreállításon fáradozó önkéntesek egy feliratot helyeztek ki, amely egy nagyon egyszerű feladat végrehajtására kéri az arra járókat, s amit önironikusan ezzel a szöveggel posztoltak a Facebook-oldalukon:

  „A cél: a hátsó (kiválogatott kődomb) legyen nagyobb mint a vegyes domb :) A mi célunk továbbá: kijavítani a táblán a szöveget :) »egyik dombról a másik dombra« ... elnézést a hibáért, de kérem ez ne tartson vissza senkit az 5 darab kő átrakásában :)”

  Nos, úgy tűnik, nem is tartott vissza senkit, mert több bejegyzésben is azon csodálkoznak, hogy maguk sem vártak ilyen pozitív fogadtatást és lelkesedést.