Júlia, Rita
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az osztrák világbajnok síugró, Andreas Kofler elég jó panorámát választott élete nagy napjához. 33 évesen nősült meg.

 • Bemenjek a vízbe? Nem megyek be a vízbe. Vagy inkább mégis? Bent vagyok a vízben!

 • Mozart zenéjével akarja jobb terméshozamra bírni szőlőtőkéit egy piemonti borász – írja az MTI. Mindenekelőtt a kártevők elleni védekezéshez gondolja Wolfgang Amadeust nélkülözhetetlennek a piemonti borvidék egyszeri borásza, a remények szerint a nebbiolo szőlőfajtája pompásan fog reagálni a muzsikaszóra.

  Ornella Correggia célja, „hogy harmonikus egyensúlyt teremtsen a környezet és az élőlények között”. Ennek érdekében több hangszórón szól majd a klasszikus zene, a darabok listáját egy nápolyi karmester állította össze.

  Ha a wisconsini marhák több tejet adnak, amikor Mozart zenéjét hallják, miért ne érhetnénk el pozitív eredményt a szőlőskertekben?

  - kérdezi Vessicchio karmester, aki már írt egy könyvet Zene által jobban nőnek a paradicsomok címmel. Az állítás szerint a klasszikus zenén növekvő tőkéken tíz nappal korábban érnek be a fürtök. Mint mondják, a zene távol tartja a rókákat, vaddisznókat és az őzeket, és a zenének köszönhetően a szőlőtőkéket nem pusztítja kártevő és betegség sem.

 • 18581545 1743747812306490 3830239742056222826 n
  Fotó: UEG - European Union of Gymnastics / Facebook

  Az európai szövetség nem feledkezett el a 92-ben olimpiai bajnok tornászról, aki hétfőn 43 éves, és boldog 3 gyerekes anyuka Floridában.