Bertalan
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rengeteg ember próbál feljutni a harmadannyi befogadóképességű pótlóbuszokra, mindenki lökdösödik, szitkozódik, nyomják egymást az emberek. Aki teheti, kerülje el a környéket, a kocsisor is torlódik

  - írta olvasónk.

  IMG 2716
  Fotó: Olvasónk, István / Index

  A BKK Facebook oldala szerint a baleset nem sokkal 13 óra előtt történt, a 4-6-os villamosok helyett a Széll Kálmán térés az Oktogon M között pótlóbusz közlekedik. A 17-es villamos a Margit híd, budai hídfő és a Széll Kálmán tér között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon a 4-6-os pótlóbuszokkal lehet utazni.

 • Na jó, igazából nem, de reklámot azért csináltak hozzá:

  (via Kreatív)

 • Justin Timberlake és Jessica Biel nemrég adománygyűjtést rendezett a saját házában Hillary Clinton kampányára, amin olyan ismert színészek is megjelentek, mint Toby Maguire és Jennifer Aniston. Ha már ilyen kedves Hollywood az elnökjelölttel, Clinton is volt olyan jó arc, és lőtt egy szelfit a két házigazdával. De nem holmi béna Iphone-nal, hanem régi, klasszikus megoldással.

  Look who came over for lunch... * #imwithher

  Jessica Biel (@jessicabiel) által közzétett fénykép,

 • Flanek Péter gyűjtő kölcsön adta retróplakát-gyűjteményét a Campona bevásárlóközpontnak, amiből csütörtöktől tekinthető meg kiállítás. A Budapest és Balaton tematikájú plakátok között ilyen csodás példányt is megnézhetünk a saját szemükkel, ha elmegyünk a szeptember 18-ig tartó tárlatra:

  253905

  (Ha elképzelése sincs, hogy honnan van a címben lévő idézet, hallgassa meg ezt.)