Géza
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • És most épp alkalom nyílik egy kicsit Batmannek lanni, csak egy iPhone vagy iPad kell hozzá. Az Apple ugyanis a LEGO Batman film tiszteletére felturbózta a digitális asszisztens Sirit, aki a szokásos "hey Siri" mellett most hallgat legóbetmen kedvenc vezényszavára, a "hey Computer"-re is, és válogatott hülyeségekkel traktál minket cserébe. Hírek a Denevérbarlangból, hányadik fürdőszoba takarításával végzett éppen Alfred, milyen kosztümben balettozik titokban Robin, és a többi. És még csak nem is kell Will Arnett hangján szólni a telefonhoz. (via)

  • A miniszterelnök a kommunizmus áldozatainak emléknapján elmondott beszédét is arra használta fel, hogy odaszúrjon egyet a nyugatnak. Mondandójának lényege az volt, hogy a kommunista ideológia Nyugat-Európában született, és hogy a nyugati balos értelmiség túlságosan elnéző a kommunista diktatúrák bűneivel szemben. 

    A nagy nyugatozásban odáig ment Orbán, hogy a rengeteg emberéletet követelő gyakorlatok tényleges felelőseinek emlegetése háttérbe is szorult, amit az alábbi primitív kis grafikon elég jól érzékeltet.

  • Indiai elefántbébi született szombat reggel a zürichi állatkertben, neve még nincs, de már fél naposan is mindent elsöprően cuki:

  • Aki kicsit is otthon van a videojáték-iparban, az tudja, hogy a Nintendo egy kölykeit védő anyatigris vehemenciájával tudja megsemmisíteni a szerzői jogait megsértő projekteket (még akkor is ha, esetleg egyik-másik puszta rajongásból született). Most egy japán gokartos céget pereltek be, mert a cég naiv kreatívjai kitalálták, hogy a gokartokat felpimpelik úgy, hogy a Mario Kart című népszerű partijáték kocsijaira emlékeztessenek, illetve Mario- és Luigi-jelmezzel teszik teljessé a fizetős ügyfeleknek a Mario Kart-élményt. A cég persze megpróbált trükközni, és nem Mario Kartnak hívta a vállalkozását, hanem úgy, hogy

    Marika.

    Hogy, hogy nem, Marika weboldala már nem elérhető.