Zita, Mariann
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szegény Siónál csütörtök este gyanútlanul (?) bedobtak az instagram oldalukra egy képrejtvényt: egy híres film egyik jelenetét akarták ábrázolni emojikkal. Volt egy bajszos ember, pénz, narancs, fegyver, és így tovább, azonnal el is szabadultak a kommentelők, és óriási bajszoszarozás kezdődött el.

  Olyan megoldások is születtek, mint a Silence of the Stroma, Dollárikus narancs, a többit a fenti linken lehet elolvasni, már csak az a kérdés, hogy mi az igazi megoldás? 

  sio.png
 • Mielőtt bárki magára veszi, ez egy idézet a Dollár Papa Gyermekei Csehov című darabjából, ami ebben az évadban vasárnap látható utoljára a Trafóban.

  pzs 1736
  Fotó: Puskel Zsolt / port.hu

  Az előadás zseniálisan gyúrja egybe a Sirály, a Három nővér és a Cseresznyéskert történeteit, de van benne bőven improvizáció és játék a nézőkkel is. Ha még nem látta, akkor itt az utolsó lehetőség, mielőtt Csehov búcsút int, és elmegy szépen paradicsomot zabálni a telekre.

  Az előadást Ördög Tamás rendezte, rajta kívül szerepel benne Für Anikó, Kiss-Végh Emőke, Mészáros Piroska, Sárosdi Lilla, Georgita Máté Dezső és Terhes Sándor.

 • Elkobozta a rendőrség a szórólapok teljes szállítmányát, amelyet az ellenzéki tüntetők az "Elegünk van belőled" címen tartandó szombati megmozdulásra szántak.

  A rendőrség az autó sofőrje ellen eljárást indított, szélsőséges nézetek terjesztésének gyanújával. A szórólapokat átadták a polgármesteri hivatalnak, részletes vizsgálatra. Az ellenzéki szervezet hiába követelte vissza azokat, az önkormányzatnál közölték: addig vizsgálódnak, ameddig szükséges.

  Ilyenek történnek Oroszországban. Az ellenzéki szervezet a Mihail Hodorkovszkijhoz köthető Nyílt Oroszország, az elkobzás helyszíne Kirov, a tervezett tüntetésé Moszkva, ahol egyébként csütörtökön házkutatást is tartottak a Nyílt Oroszország képviseletén – írta a Newsru.com 

 • Szerdán lőtték fel az Egyesült Államokban azt a forróvonalat, amit az éber amerikaiak arra használhatnak, hogy illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről tegyenek bejelentéseket. 

  Trump januárban úgy hirdette meg a dolgot, hogy illegal aliensnek nevezte a jelentendő egyéneket, ezt trollkodták meg alaposan az indulás napján. 

  000 9I7ZX
  Fotó: Karen Bleier / AFP

  A vonalat ugyanis elárasztották a földönkívüliekről szóló bejelentéseknek, a BuzzFeednek nyilatkozott is egy aktivista, aki elmondta, hogy egy hosszú sóhaj volt a válasz, amikor elmondta, hogy törvénysértő földönkívüliek rabolták el. Neki visszahívást ígértek.

  A bevándorlási hivatal megerősítette a lapnak, hogy elárasztották őket az ufós kamubejelentések, és egyúttal sajnálatukat fejezték ki, hogy a valós bűntények áldozatainak így nincs lehetőségük arra, hogy segítséget kérjenek. Azt ígérték, növelik az erőforrásaikat, hogy az összes hívást megfelelően tudják kezelni.