Péter
8 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy orosz fiú úgy döntött, nem kell neki 10 macska, úgyhogy csinált róluk egy videót. És másnap is. Egészen addig minden nap csinál róluk egy videót, amíg valaki el nem viszi őket (ma az 5. epizódnál járunk). Ha ma még nem látott 10 kismacskát egy ember ölében, akkor itt az ideje. 

  Szakértők egyelőre vitatkoznak, van-e szükség ezután az internetre.

 • Rengeteg előnye van annak, ha valaki az Egyesült Államok elnöki székéig (és asztaláig) jut. 

  A Financial Times riportere Donald Trumppal beszélgetett az elnökség első száz napjáról, és az interjú egy pontján rákérdezett a piros gombra is, ami ott virít az elnöki asztalon, egy szolid, fa dobozba ágyazva.

  Mindenki ideges lesz egy kicsit, amikor megnyomom!

  Mondta Trump viccelődve,

  majd előre hajolt és megnyomta a gombot, mire a Fehér Ház egyik inasa lépett a szobába egy pohár hideg kólával.

  (Gizmodo)

 • A Police.hu-n olvastuk, hogy a Gárdonyi és Dunaújvárosi rendőrkapitányság szakmai együttműködésének köszönhetően egyszerre négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg egy ercsi férfit. Ebben az esetben indokolt lehet a hazai internetes sajtó egyik kedvenc fordulata, ugyanis ebben a helyzetben "ez még nem minden".

  20172904082712

  K. Sándort fogták el, akinek elég pörgős lehetett a csütörtöki napja. Miután megállították a rendőrök, a következők derültek ki:

  • nem volt rajta bukósisak
  • lopott motoron közlekedett
  • nem volt nála jogosítvány
  • a motor csomagtartójában két lopott rádiós magnó volt nála
  • és még a szonda is pozitív értéket mutatott ki.

  Az már csak slusszpoén, hogy a lopott robogóval autót lopni indult, ám azt nem sikerült beindítania. A körzeti megbízott Ercsiben elfogta, a bíróság pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

 • Április 29. a tánc világnapja, már egészen 1982 óta. Az UNESCO Nemzetközi Színházi Intézete döntött erről, és Jean-Georges Noverre francia balettművész születésnapja miatt választották a mai napot.

  Több programot is szerveznek ennek örömére ma az országban. A Magyar Táncművészeti Egyetem például három órás élő Facebook közvetítéssel ünnepel, aminek keretében bárki belenézhet a próbákba, láthatja a korábbi növendékeket nyilatkozni, 11:15-től pedig a tanulók egy előadását lehet megnézni.

  A Margit-hídon a Góbi Rita Társulat és a Nemzeti Táncszínház szervez egy közös flashmobot, délelőtt 10 órától. Ezzel arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a kortárs táncforma is egy testmozgás, ami nemtől és kortól függetlenül formában tart.