Máté, Mirella
10 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az eltávolítása után a harmadik kerületi Kiscelli Múzeum gyűjteményébe kerül Budapest Bábszínház pálcikaembere, árulta el az Andrássy úti intézmény igazgatója a Színház.hu megkeresésére. A figura tehát ugyanabba a múzeumba kerül, ahol a legendás Moszkva téri órát is kiállították.

    Meczner János elmondta: a szóbeszéddel ellentétben nem hibásodott meg, illetve vált javíthatatlanná a neon cégér, az arculatváltás miatt döntöttek a cseréje mellett. Mivel számukra is fontos a pálcikaember, a kicsinyített mása ott lesz majd a bábszínház Koós Ivánról elnevezett előcsarnokában – ő tervezte ugyanis az eredetit.

  • Az október 1-én életbe lépő törvény nemcsak a burkát vagy nikábot viselő arab nőkre csap le, hanem az ázsiai turisták által viselt védőmaszkra is, írja az MTI.

    Védőmaszkot csak akkor lehet viselni az utcán, ha annak orvosi oka van: szmog vagy fertőzésveszély indokolja.

    Ellenkező esetben 150 eurós büntetésre kell számítani.

  • Bangkok Charlie facebook oldalán találtuk ezt a videót, amin az esős évszak ereje látszik, nagyon látványosan. Laoszban a Nam Ao folyónál egy épülő gát nem bírta tovább a hirtelen megnőtt víz mennyiségét, ezzel súlyos sárlavinát szabadítva az építési területre és az ottani munkásokra. A poszt szerint senki nem halt meg és nem is sérült súlyosan, ami óriási mázli. A helyi hatóságok az építő céget hibáztatja a balesetért.

  • Ne türelmetlenkedj.