Ambrus
-7 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sipos Zsuzsanna grafikus-dizájner küldte illusztratív kommentárként az utóbbi idők tömegközlekedési incidenseire az alábbi kedves röpdolgozatot:

  A Móra Könyvkiadó gyönyörűen illusztrált mesegyűjteménye generációk kedvence még ma is, az 1988-ban elhunyt Reich Károly klasszikus munkájához szemmel láthatóan biztos kézzel nyúlt a jó humorú fiatal alkotó

 • Balázs Pali marad a Muzsika TV-n.

  Sok újdonságot és érdekességet tervezek a TV műsor kapcsán is a jövőben, amely reményeim szerint tovább emeli majd a Zenés Randevú egyedi és semmihez sem hasonlítható hangulatát és minőségét.

  Az egészben a legszebb, hogy a sajtóközleményt, amiben Balázs Paliról úgy beszélnek, egyes szám harmadik személyben mint egy Kanye West-szintű világsztárról, maga Balázs Pali küldte, és a megfogalmazást elnézve ő maga is írhatta. #WINNING   

 • Minden macskás ismeri az érzést, amikor az állat ok nélküli nyávogásba kezd, hosszan, ütemesen, és kitartóbban nekiveselkedve, mint Semjén Zsolt a boltzárnak. Én néha bosszúból fel szoktam ébreszteni a 15 éves Bazilt, saját fegyverét fordítva ellene próbálok némi revansot venni. Hasonlóan jár el Italics nevű cicájával Nick T is, nagy sikert aratva. Ezen felbátorodva mi is rögzítettük a ma reggeli bosszút!

  És ne gondolja senki, hogy

  • nem direkt csinálja
  • nem tanul belőle

  mert de!

  FullSizeRender (5)

  Teljesen biztos, hogy a cica

  • 259
   direkt szórakozik
  • 152
   nem tanul semmiből
  • 136
   megtanulja a magyarok úristenét!
  • 43
   nem direkt csinálja
 • Széles Gábor Facebook-fala igazi csemege, akit érdekel egy idősödő milliárdos élénk fantáziája, és vegytiszta képet mutat arról a katyvaszról, ami a tájékozatlanság és a messianizmus fura keverékeként funkcionál az agy helyén. Sajnos nem szórakoztató, inkább rettenetesen kínos.

  Széles Gábor UFO-hívő, de nem annak a tudományos hipotézisnek a követője, hogy a Földön kívüli is lehet élet, hanem abban hisz, hogy a Földön kívüli élet aktívan jelen van a Földön, és így befolyásolja a világ alakulását. Hite kiterjed az ismert fizikai törvények relativizálhatóságára, és arra, hogy egy háttérhatalom folyamatos aknamunkájának eredményeképpen van boldogtalanság a Földön. Hisz továbbá a média kétszínűségében és gonoszságában. Jó, ilyen emberekkel tele a padlás és a Facebook, de azért az mégiscsak furcsa, hogy éppen ő a szószólója ennek a dimenziónak, aki maga mérnök, milliárdos és médiatulajdonos is egyben, tehát a jelenlegi rendszer haszonélvezője.

  Vajon mi járhat a fejében milliárdosként vagy médiatulajdonosként, amikor ezer méterről is nyilvánvaló kamu oldalak "híreivel" szórakoztatja közönségét? Vagy amikor Halász Judit halálával szórakozik, mint most. Én tényleg csak arra tudok gondolni, hogy Széles már nincs magánál, amikor egy helyesírási hibáktól hemzsegő, sosem hallott nevű portál hírét osztja meg mindannyiunk gyerekkori kedvencének hazug haláláról. Szerencsére a saját hívei között is vannak, akiknek még nem ment el teljesen az esze, és próbálják Szélesnek elmagyarázni, hogy ne higgyen el mindent, amit az interneten lát.