Júlia, Rita
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 18581545 1743747812306490 3830239742056222826 n
  Fotó: UEG - European Union of Gymnastics / Facebook

  Az európai szövetség nem feledkezett el a 92-ben olimpiai bajnok tornászról, aki hétfőn 43 éves, és boldog 3 gyerekes anyuka Floridában.

 • Közel tízezren futották körbe hétvégén a Balatont a XI. NN Ultrabalatonon, és az 1000 csapat között az Index futói már negyedik éve birkóztak meg az idén 218,2 km-es távval. Az első szakaszokon az égető napsütéssel, az erős széllel, és az azzal érkező porral is szembe kellett nézniük a futóknak, hajnalban pedig leszakadt az ég. Ha visszaolvasná, ettől még milyen jó móka volt ez, percről percre közvetítésünket itt találja, képválogatásunkat pedig itt nézheti meg.

  A 200 egyéni induló közül Dan Lawson az időjárással mit sem törődve új pályacsúccsal 18 óra 30 perc 20 másodperc alatt futotta körbe a Balatont, a nőknél pedig Maráz Zsuzsa zsinórban harmadszor győzött, ő 22 óra 31 perc 31 másodperc alatt teljesített a távot.

  Mi is sok fotót készítettünk, és az Instagramra is raktak ki futó-újságíróink képeket, videókat, de olvasóinkat is arra kértük, hogy küldjék el kedvenc ultrabalatonos pillanatukat, vagy ha bármi érdekeset, meglepőt látnak a verseny alatt.

  RUN! *#csapatjáték #ultrabalaton #indexultrabalaton #mindekozben #balaton #runplusultra #lovemyteam #csakegykör

  Zsofia Cser (@zsofiacser) által megosztott bejegyzés,

  A tavaly nagyon népszerű cipő+Balaton most visszaszorult, viszont Annához hasonlóan többen is próbálták érzékeltetni, hogy mekkora szélben kellett teljesíteniük a távot az idei indulóknak:

  Viharos szél game too strong #ultrabalaton #indexultrabalaton

  Anna Egyed ** (@annalightx) által megosztott bejegyzés,

  Köszönjük Ultrabalaton! **** #ultrabalaton #ultrabalaton2017 #indexultrabalaton #balaton #csakegykör #tihany

  Zsofia Cser (@zsofiacser) által megosztott bejegyzés,

  Hajnalban pedig megérkezett az eső, ami az indexes futók közül Tenczer Gábort áztatta el leginkább, de így is hősiesen lefutott 26 km-t. Volt, akinek Grimes adott erőt ilyen körülmények között:

  ******** #petyoskittens...esadel #ub2017 #indexultrabalaton https://open.spotify.com/track/4ZcGbQ5dOKX6rJk4yvza9R

  Adél (@adelfedel) által megosztott bejegyzés,

  Végül képszerkesztőink ezt a kifejező alkotást választották ki győztesnek az Instagram-képek közül, úgyhogy gratulálunk kbarbr-nak a Volt-napijegyhez!

  * #indexultrabalaton #ultrabalaton

  BarbaraK. (@kbarbr) által megosztott bejegyzés,

 • Elég jó szériában van Tom Holland, nemsokára ugyanis két komoly franchise-t is a 21 éves színész vihet a vállán. A már másodszor újraindított Pókember-vonal után az Uncharted kalandjáték filmjeit bízza rá a Sony, ami egyúttal azt is elárulta, hogy a PlayStation-játék filmes adaptációja egyből egy eredettörténet lesz, amiben a fiatal Nathan Drake-et (a sorozat írója szerint az anti-Indiana Jones) láthatjuk majd, vagyis hellyel-közzel a harmadik játékra építenek majd.

  tom-holland-uncharted?w=446&h=299&crop=1

  Azt persze nem tudni még, hogy jó lesz-e az újabb videojátékos próbálkozás, hogy az eddigiek hol hasaltak el, arról nemrég podcastben elmélkedtünk.

 • A magyar futball szórakoztatófaktora általában a szezon vége felé közeledve szokott felerősödni, most éppen Bognár György és a Soroksár csörtézett egy csodálatosat egymással.

  A hétvégén az történt, hogy a Bognár által irányított Budaörs 4-2-re megverte a Soroksárt, melynek így csökkentek az esélyei, hogy feljusson az NB I.-be. Bognár ezek után képes volt lenyilatkozni egy ilyet: 

  Baráti szívességet tettünk a Soroksárnak azzal, hogy megvertük őket, így legalább nem okoznak maguknak bajt az élvonalban… Ezt a mérkőzés előtt az edzőkollégával is megbeszéltem.

  Hogy Bognár ekkora troll vagy tényleg komolyan gondolta ezt, az végül is most mindegy, a lényeg, hogy a Soroksárnál felhúzták magukat, és klub ügyvezetője, Dragóner Attila nevével megjelent egy közlemény. Ebben azt írják, megdöbbentette őket a nyilatkozat, de nem hagyják, hogy elrontsák az örömüket, továbbá:

  Vasárnapi edzői nyilatkozata sem etikus, sem kollegiális nem volt. Pedig éppen neki kellene tökéletesen tisztában lenni azzal, hogy a futballpályán soha, semmi nem csak piros vagy fekete...

  Ha valaki nem ismerné a sztorit: a korábbi válogatott futballista Bognár a kétezres évek elején a Sopron vezetésében dolgozott, és tüntetett el egy elég komoly összeget, miközben gyakran látogatta az egyik soproni kaszinót. Az egészből bírósági ügy, és felfüggesztett börtön lett. Szurkolói körökben ezután rendszeresen emlegették Bognárt Kaszinós Gyuriként, a piros vagy feketével is erre tett utalást a Soroksár vezetése. 

  (via)