Gerzson
1 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Máskor is leírtam már, de nem lehet elégszer mondani, hogy az amerikai rendőrök online jelenléte egyszerűen zseniális. Most éppen az ohio-i Marion városának csapata tett ki magáért, mikor Facebookon segítettek megoldani egy kislány matekháziját.

  Az egész azzal kezdődött, hogy a lány nemes egyszerűséggel ráírt a marioni rendőrségre, hogy 

  Meggyűlt a bajom a matekházimmal. Tudnátok segíteni?

  Azt gondolná az ember, hogy az erre érkező automatikus válasszal le is zárul majd a történet, de nem sokkal később egy rendes válasz is érkezett, hogy mi a helyzet. Aztán miután a lány megismételte, hogy a matekházijában kéne segíteni, bele is mentek a dologba,

  és egy rendőr elkezdett segíteni a matekháziban!!!!

  Persze a kommentelőknek hamar feltűnt, hogy a második egyenletnél rossz sorrendet tanácsolt a rendőr, de ő gyorsan kihúzta magát azzal, hogy hát igen, itt is látszik, hogy az iskolában a történelmet szerette.

 • Most beszéli át a közgyűlés az olimpiai pályázat helyzetét, de közben Tarlós István főpolgármester az Index percről percre közvetítését olvassa: a helyszínen van kollégánk is, aki egész egyszerűen leírta, hogy mit mondott a vita során az MSZP-s Horváth Csaba.

  Ezen viszont Tarlós megütközött, és gúnyosan a tárgyilagos tájékoztatást kéri számon, mert hogy Német Tamás újságíró úr miért is idéz valakit egy nyilvános vitáról.

  Ez volt az a bejegyzés, ami miatt Tarlósnál konspirációs játszmákat vizionált, és így reagált rá:

 • Hallotta már Donald Trumpot 50 százalékra lelassítva? Kimeríthetetlen humorforrás.

  Jimmy Kimmel a tévéshowjában külön rovatot szentelt a részegre lelassított Trump-videóknak.

 • Volt már szerencsém Skóciához, csodálatos hely, de szakállas, izmos, tetovált, kiltben és bakancsban jógázó skótot sajnos egyik erdőben, vagy patakparton sem láttam. Pedig léteznek! Köszi, BBC Scotland.