Anna, Anikó
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most viszont a Bookline fesztiváloztat egy buszt, így aztán két koncert és három sportfröccs között a könyvimádóknak lesz egy saját helyük, ahol találkozhatnak, leülhetnek beszélgetni, kitárgyalhatják legfrissebb olvasmányélményeiket, már ha a fesztiválozás közepén erre támad ingerenciájuk. A könyves cég azt ígéri, hogy a buszban profi baristák által futtatott kávézó találkozik majd egy semmihez sem hasonlító könyvesbolttal.

  A hosszú távú terveik között az is szerepel, hogy amikor épp nem az ország kulturális fesztiváljain, rendezvényein vagy a Balaton partján parkol a busz, akkor olyan településekre is ellátogat, ahol nemhogy könyvesbolt, de sok esetben még egy könyvtár sincs a láthatáron.

  A Bookline Busz nyári menetrendje:

  Július 21-30: Művészetek Völgye, Kapolcs

  Augusztus 3-5: Palóznaki Jazzpiknik

 • Nemrég öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese, akinek most Bécs múzeumnegyedében állított valaki emléket ezzel a graffitivel és az In The End c. szám dalszövegével.

 • Mást nem is nagyon lehet tenni miközben az ember az alábbi videót nézi, hiszen a majomlétra még az edzettebbeket is meg tudja izzasztani, ez a kínai néni viszont úgy mászik rajta fel-alá, mint aki egész életében mást se csinált.

  (UPI)

 • A Fővárosi Állatkertben ugyanis naponta kétszer is lehetőségünk nyílik a zsiráfetetésre. Mármint a legálisra, nem a zabkekszes, pufis, gumicukros baromságra, amit képesek látogatók a rácson keresztül ajánlgatni a szerencsétlen állatoknak. Igen, láttam ilyet.

  Szóval 11-kor és 2-kor is felmászhatunk egy emelvényre, amiről aztán egyszer csak ezt láthatjuk:

  zsiri
  Fotó: Jegesmackó blog 

  A zsiráfetetésről és a többi állatkertes érdekességről a nemrég indult, rajongók által írt Jegesmackó blogban olvastunk, érdemes őket követni.