Hella
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • star-wars-hologram-record.gif

  Facebook-csoportot fogok indítani esküszöm, követelem, hogy tegyék az alapellátás részévé azt a Csillgok háborúja: Az ébredő erő filmzenelemezt, ami eleve dupla ugye, és a két lemez B-oldalának közepébe egy-egy hologramot applikáltak, egy Tie-vadászt és a Millennium Falcont, amik az optikai csalódásnak köszönhetően OTT LEBEGNEK A SZEMÜNK ELŐTT, miközben szól John Williams zenéje. 

 • David Cerny cseh szobrászművész alkotása 11 méter magas és 14 tonnát nyom, tárgya pedig Franz Kafka író. Rozsdamentes acélból készült, különlegessége, hogy a szobrász az író fejét 42 szeletre osztotta fel, amelyek egy számítógépes programnak köszönhetően különböző ütemben és sebességgel forognak körbe geometriai tengelyük körül, hogy óránként ismét egy egésszé álljanak össze. (MTI)

 • Manapság már szerencsére egyre ritkábban fordul elő, hogy egy nagy márka olyan reklámot készítsen, ami kiakasztja a rasszista-métert, a kínai Quiaobi nevű mosópornak azonban sikerült ritka nagyot gurítania ezen a pályán. 

  A cég legújabb hirdetésében egy ázsiai nő a mosószobában flörtöl egy fekete férfival, majd amikor a férfi csókra nyitja a száját, a hölgy váratlanul belenyom egy mosókapszulát, majd belegyömöszköli a mosógépbe az áldozatát. Másodpercekkel később láthatjuk az eredményt: a tabletta egy makulátlan ázsiai férfit varázsolt a koszos ruhájú, maszatos arcú fekete fiúból. 

  A reklám virális, a közösségi oldalakon gyorsan elkezdték gyalázni a 18. századi gondolatvilágot idéző videót, de még a CNN is felháborodottan számolt be róla. Reméljük, mindez nem dobja meg a cég eladásait. 

 • Mármint ennyit fog kapni Amber Heard aranyásó, oppardon, színésznő Johnny Depptől, miután 15 hónapnyi házasság után beadta a válókeresetet. Hogy Depp hogy nem tudta előre, hogy abból túl sok vidám este nem fog kijönni, ha elveszi a csajt, nem tudhatjuk, mindenesetre az ügyvédje elméletileg Kalifornia legkeményebb családjogra szakosodott cápája, szóval nagy harcra készül.

  Heard egyébként két nappal a kereset benyújtása után jelezte a bíróságnak, hogy máris igényt tartana egy kis feleségtartásra/zsebpénzre, mire fel Depp azt válaszolta, hogy

  Nem kap egy vasat se', és az ügyvédi költséget is a saját zsebéből kell fedeznie.

  Ízléses kis válóper lesz ez.