Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ugyanis a város sportcsarnokában tartották a IV. Országos Nyúlkiállítást, ahol rengeteg tenyésztő jelent meg kis házi kedvencével. A politika sem maradhatott távol, Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára volt jelen az eseményen.

  • A kormányzó párt kiadott egy közleményt a szombati tüntetésre reagálva, és eléggé nekimennek azoknak, akik szerint túlzás 10 évre börtönbe küldeni H. Ahmedet. Innentől szó szerint közöljük a közleményt, amelyben amúgy a "támad" szó 7-szer szerepel.

    A migránspárti erők ismét támadják Magyarországot, mert ők legalizálni akarják a bevándorlást és migránsokkal akarják betelepíteni Európát. Ezek a szervezetek rendszeresen támadják hazánkat, támadták a kormány határvédelmi és terrorellenes intézkedéseit, a bevándorlási szabályok szigorítását és támadták a kényszerbetelepítés elleni népszavazást is. Megdöbbentő, hogy most már azért is képesek utcára vonulni, hogy védelmükbe vegyenek egy bűnözőt, aki a magyar rendőrök elleni erőszakos támadást irányította a röszkei zavargáson. Ma már egyértelmű, hogy ami Röszkén történt, az csak a jéghegy csúcsa, mert terroristák ezrei érkezhettek Európába a migránsok közé vegyülve, és ahogy arra az Europol is figyelmeztet, nagy valószínűség szerint újabb támadásokat akarnak elkövetni. A magyar emberek az októberi népszavazáson egyértelművé tették, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból és a vele kéz a kézben járó terrorizmusból. Nem kérünk azokból, akik erőszakkal lépik át határainkat, akik nem tisztelik a törvényeinket és erőszakkal rátámadnak a magyar rendőrökre.

  • Egy olvasónk akart volna elrepülni New Yorkba, de az egyik nagy utazástervező program finoman utalt arra, hogy nem kéne a hanyatló nyugatot csak úgy látogatni, és inkább kidobta az N-betűre rögvest a Magyar Népköztársaságot. (Kipróbáltuk, nem fotosop!)

  • Ignácz Gyula és Podlovics Lajos a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt erejét vesztett a part menti nádasból kimentett őzet viszik Nyíregyháza közelében, írja az MTI arról, hogy mit láthatunk az alábbi képen.

    A vadat a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai vették észre és mentették ki az egyfokos vízből. Szárazra törölték és autóval elvitték a legközelebbi erdőszélre ahol visszaengedték a természetbe.