Cecília
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Májusban mutatták be a Kornél on Tour című dokumentumfilmet, amit a Sport TV készített, mi pedig a magyar 30 for 30-nek neveztünk akkori kritikánkban.

  Bár a Sport TV elég sokáig műsoron tartotta a filmet, ha valaki esetleg lemaradt volna róla, vagy csak szeretné végtelenítve újranézni, most megteheti, méghozzá ezen a linken.

 • Kutyasétáltatás közben természetes, hogy a kutyára rájön a szükség. A gazdiknál ilyenkor van direkt erre a célra kitalált zacskó, és nem hagyják ott az ürüléket a random helyeken. A Facebookon azonban elkezdett terjedni egy videó egy olasz férfiról, akinek bár volt kutyaürülékes zacskója, azt inkább mégsem használta, miután kiderült, hogy senki sincs a közelben. 

  Ez a szintű taplóság megihlette Bari polgármesterét, Antonio Decarót, aki egy nyilvános videóban oltotta be a férfit:

  Ha felismerik, ne hívják meg az otthonukba. Hisz minden bizonnyal ez egy olyan ember, aki a taknyát az abroszba törli, a liftben durrogtat, és még a kezét sem mossa meg vécézés után. 

 • clk

  Üdvözöljük az Index pötrétei olvasóit!

  Azért elsősorban őket, mert az Időkép térképe szerint ezen a településen van most a legmelegebb, egészen 17 fok, ami novemberben szinte kánikulának számít. Az biztos, hogy sokkal jobb annál, amit az ország északkeleti részében kell elviselni, ahol alig 5-6 fokot mérni jelenleg.

  Ezzel szemben az ország délnyugati részében sok helyen 15 fok feletti a hőmérséklet.

  A melegrekord így sincs veszélyben, mert 1930-ban ezen a napon 19,6 fokot mértek Sopronban.

  Ez utóbbi adat talán muníció lehet azoknak, akik szerint a globális felmelegedés kamu, de azért ide linkeljük témában írt összefoglaló cikkünket a biztonság kedvéért.

 • hogy erre a dühös, elborult, időtépő műalkotásra ihlette a Godspeed You! Black Emperor kanadai poszt-rock-kollektívát: