Ákos, Bátor
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mármint a következő francia elnök, ha már amerikai a szabályok értelmében nem lehet. Több tízezren írták alá az online petíciót, és Párizs utcáin egyre több ilyen plakát tűnik fel:

    A dolog nyilván vicc, és azoknak a frusztrációját hivatott illusztrálni, akik szerint az idei francia választáson csak rossz és még rosszabb jelöltek vannak. De ha az egy hónapja munkanélküli Barack esetleg nem vállalja, vagy valami mondvacsinált állampolgársági ügyön elbukik a projekt, esetleg megkörnyékezhetné egy magyar párt is 2018-as jelöltnek. (via)

  • Kenyában szárazság van, ami miatt eléggé szenved mindenki, és a mindenkibe értsük bele a Tsavo nemzeti park elefántjait is. Egy Patrick Kilonzo Mwalua nevű fickó gondolt egy nagyot, bérelt egy tartálykocsit, és nekiállt vizet hordani nekik. Egy forduló 250 dollárjába kerül és 12 ezer liter vízzel enyhíti az állatok szomját. Az internet népe eddig 200 ezer dollárral állt az ügy mögé, ha olyanja van, ön is beszállhat az adakozásba itt.

  • Az üldözés persze nem volt komoly, két okból sem. Egyrészt mindketten a 2017-es tokiói maratoni futás résztvevőiként indultak, másrészt a szőlőnek beöltözött hölgy lábbelije nem igazán alkalmas a futásra, gondolom, könnyű volt őt beérni. Hogy mindketten teljesítették-e a távot, vagy csak beugrottak poénkodni egyet, nem tudjuk.

  • Ezt a Transformers-jelmezes videót Varga Illés Levente tolta fel a fia a farsangjáról a YouTube-ra, én meg csak ámulok és bámulok, hogy ennyire egyszerűen, ennyire alap anyagból hogy lehet ilyen penge jelmezt készíteni. (Kösz a tippet Tibor.)