Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Adweeknek adott interjút Arnold Schwarzenegger színész, korábbi kaliforniai kormányzó és A Tökéletes Férfi. Schwarzenegger elmondta, hogy ha nem Ausztriában születik, akkor biztos indult volna a mostani elnökválasztáson, mert szerinte most kifejezetten érdemes lenne becsatlakozni a versenybe. Az interjúban azt is elmondta, hogy 1983 után most először nem a republikánusok jelöltjére, tehát nem Donald Trumpra.

  Ön kire szavazna?

  • 722
   Arnold Schwarzenegger
  • 188
   Hillary Clinton
  • 110
   Donald Trump
 • Ezt a Citroent foglalták le Záhonynál október 23-án az éber rendőrök, és ennek az autónak már története van. A kocsival egy ukrán férfi igyekezett Ukrajnába, csakhogy kiderült: a Citroent Franciaországban lopták el. A kocsit a Schengeni Információs Rendszerben a francia hatóságok körözik.

  20162410100614
  Fotó: Police.hu
 • A Digi Sport reggeli műsoráról írtam az Indexen, és ahogy a videót megnéztem, rájöttem, ez nem csak egy cikk, hanem valami annál sokkal több.

  Névtelen.png

  Hogy miről beszélt a Varsóban idegenlégióskodó Nikolics, aztitt találja, de maga a videó mindenképpen megér még egy írást, mert aki megnézi, azonnal elolvad. Miközben az otthonról bejelentkező Nikolics beszél, a kislányát simogatja. Na, most az én nagyobbik kislányom is kb ilyen korabeli, és pontosan át tudom érezni a helyzetet. Ha lenne méhem, most azonnal felrobbanna!

 • A franciapolinéziai Papeete-t ábrázoló képeslapot 1966-ban adta fel Chris - aki a vezetéknevét nem írta a képeslapra - Robert Giogiónak. Azt írta, nagyon jól érzi magát. A képeslap most úgy került elő, hogy nemrég elküldték arra a címre, ahova Chris címezte. A posta szerint még külföldön akadt el a képeslap, de amúgy büszkék rá, hogy többnyire pontos munkát végeznek.

  Az is kiderült, hogy a képeslapot Chris Reynolds, egy jogászprofesszor adta fel. A levél címzettje egy barátja volt, aki szintén jogász. Reyolds elmesélte, hogy nem emlékszik arra, hogy mikor írta pontosan a képeslapot, de az biztos, hogy 15 éves volt, és Tahitin voltak a családjával, ahonnan nem sokkal később Angliába mentek. Robert Giorgio 16 éves volt, és az iskolából ismerték egymást, de aztán megszakadt köztük a kapcsolat. (Independent)