Emőke
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Luandában három napja szakad az eső, az utcákat elöntötte a víz és a sár. Az angolai fővárosban több mint hétszáz otthon vált lakhatatlanná és legalább tizenegy ember életét vesztette a heves esőzések miatt. 

 • Az Air Indiánál alaposan kiborultak, és panaszt emeltek egy indiai parlamenti képviselő ellen, aki a vád szerint a papucsával vert meg egy légikísérőt, miután nem tudott az első osztályon utazni. 

  A probléma, hogy a járaton egyáltalán nem volt első osztály, de a légi kísérő hiába próbálta ezt elmagyarázni a politikusnak, az dühbe gurult, káromkodott és a szandáljával csapkodott, még a férfi utaskísérő szemüvegét is eltörte.  

  A politikus nem igazán problémázott azon, hogy a légitársaság bepanaszolta, azt mondta, hadd rinyáljon az alkalmazottjuk, őt nem érdekli. 

  (via)

 • Egyszerre elegáns és ijesztő a legújabb Alien-film, az Alien: Covenant új plakátja. A film május 18-án érkezik a mozikba, és elvileg a Prometheus, az első Alien-elősztori folytatása lesz. Az előző filmből ismét szerepel majd Noomi Rapace, Guy Pearce és Michael Fassbender, hozzájuk csatlakozik Danny McBride, James Franco és Katherine Waterston.

 • Egy őz mászkált az M5-ös autópálya Budapest XXIII. kerületi szakaszán Szeged felé, a 18-as kilométerszelvény közelében, a leállósáv és a vad háló közötti területen - hívta fel a figyelmet a rendőrség. Kérték a vezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek itt. 

  A történet happy enddel végződött, mert  a rendőrök a vadőr segítésével leterelték az őzt a pályáról, visszatérhetett a természetes közegébe.

  Valahol itt sétált szegényke: