Erzsébet
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Bűnöző Hillary minden idők legnagyobb vesztese. Egyszerűen nem bír leállni, aminek a Republikánus Párt nagyon örülhet. Hillary, szedje össze magát, és fusson újra neki három év múlva!" - írta az amerikai elnök Twitteren. 

  Trump tweetjének előzménye, hogy pénteken két Hillary Clintonnal készült interjú is megjelent, amikben a tavalyi választásokat elvesztő demokrata politikus a republikánus Roy Moore-ral és a demokrata Al Frankennel szembeni, szexuális zaklatásra vonatkozó vádak kapcsán jegyezte meg, hogy nem érti, hogy hogyan lehetséges, hogy Trumpnak sosem ártottak azoknak a nőknek a nyilatkozatai, akik arról számoltak be, hogy Trump tiszteletlenül viselkedett velük. Clinton az oroszok amerikai választásokba való beavatkozására hivatkozva kérdőjelezte meg az egyik interjúban Trump elnökségének legitimitását. 

  Clinton szerint Trump elnöksége gyalázat az amerikai elnöki intézmény megbecsülésére nézve, és azt is mondta, hogy nem gondolta, hogy Trump annyira rossz elnök lesz, amilyenek az eddig teljesítménye alapján látja. Clinton szerint Trump adóreformja rossz irány, az átlagos dolgozó emberek rosszul fognak vele járni, és nem csodálkozna, ha a reformot megszavazó republikánusok 2018-ban elvesztenék a mandátumaikat a Kongresszusban. (CNBC)

 • Nemzetközi macskakiállítást rendeztek szombaton Moszkvában. A kiállított négylábúak között mindenki megtalálhatta a kedvencét: voltak szőrösek és csupaszok, kék és sárga szeműek, elevenek és lustácskák.

 • 23659299 10155919075472363 1899880842056711928 n
  Fotó: Szabó Zoltán

  Szokatlan felirat tűnt fel a Kertész utcai házban, a lifttel szemben. Az udvarias mondatok mögött meghúzódó határozott figyelmeztetés arra utal, hogy a Bulinegyedben rejtőzött el a talibán, esetleg a ház gondnoka betért a KDNP ultraortodox tagozatába: az hagyján, hogy elítélően beszél a házasságon kívüli szexuális kapcsolatokról, de még azt sem feltételezi, hogy a nők képesek lennének autót vezetni.

  Vagy esetleg az udvarias fenyegetés mögött egy sokkal sötétebb titok lappang? Szavazzon!

  Mire gondolt itt a rejtélyes gondnok?

  • 2375
   A gondnok arra céloz a cetlin, hogy tudja: prostituáltak laknak a házban!
  • 629
   A gondnok így udvarol kissé féltékenyen egy lakónak.
  • 423
   Egy KDNP-s politikus hőbörög itt a közállapotok felett!
  • 280
   Egy ortodox imám fészkelte be magát a bulinegyedbe.
 • A négyszeres NBA-bajnok Instagramra töltötte fel azt a képet, amin egy kosárlabdagyűrű-ágakkal rendelkező fa előtt áll, méghozzá a mellékelt szöveg szerint olyan gyűrűk, amiket pályafutása alatt leszaggatott.

  23735193 1744288362533008 4437161572837621760 n
  Fotó: Shaq / instagram

  Tökéletes kép, még akkor is, ha tudjuk, hogy valójában ezek sajnos nem az általa tönkretett palánkokról származnak, a "Narancsfa" névre hallgató alkotást egy kubai művész, Alexandre Arrechea készítette.

  Ez persze nem jelenti azt, hogy Shaq sose tört össze egy palánkot sem, elég csak például erre az ikonikus zsákolásra gondolni.

  (Instagram)