Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A vasúti átjáróknál kis labirintusokat alakítanak ki azért, hogy a gyalogosok ne ész nélkül rohanjanak át a síneken. Mezőkövesden, a Legelő utcában ez a látvány fogadta az embereket november 24-én este:

  Kiderült, hogy az 58 éves F. József roppantotta meg a szerkezetet a traktorával, és így a közlekedés biztonsága ellen követett el bűncselekményt. (Police.hu)

 • Ennél ausztrálabb videó nincs, és soha nem is lesz: egy állatgondozó kutyáját elkezdi fojtogatni egy kenguru, mire a kutya gazdája odarohan, hogy kiszabadítja a kutyát, amitől a kenguru annyira megkészül, hogy pattogós lábakkal rámegy az emberre, hogy mivanmivanmivan. Aztán páff, bekap egy akkora jobb horgot, hogy hirtelen azt hiszi, koala.

  Ez az ember generációnk Krokodil Dundeeja. (Sploid, Daily Mail)

 • A magyar Guns N' Roses-rajongók úgy várták ezt a pillanatot, mint a Messiást, de teljesen hiába. A zenekart utoljára pont akkor lehetett Budapesten látni, amikor a totális mélyponton voltak, eleve nem volt sok köze a bandának ahhoz, amit Guns N' Rosesként ismert meg a világ, ráadásul Axl hisztikéje miatt laza négyórás késéssel kezdődött a koncert annak a félháznak, amelyik nem váltotta vissza addigra a jegyét, majd Axl két számonként hátravonult az oxigénsátrába regenerálódni.

  Ez a szégyenteljes helyzet változhatott volna meg most, amikor a Guns bejelentette Európát és Amerikát is érintő turnéjának helyszíneit és dátumait, de a magyarok kétszeresen is szívnak. Egyrészt, mint már olyan sokszor, a legközelebbi helyszín Bécs lesz (július 10-én), másrészt arra sem maradt remény, hogy a Sziget leszervezze őket legalább egy fesztiválkoncertre, ugyanis a turné a Sziget teljes ideje alatt különféle amerikai állomásoknál fog tartani.

  :-(

  :-(

  :'-(((

 • Ugye mindenki találkozott már a gaz gyógyszerlobbival, amit csak egy dolog vezérel?