Máté, Mirella
10 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk számolt be a csütörtök délutáni horrorról, ami az Örs Vezér tere felé közlekedő 174-es buszon történt. "Először zörgő hang, majd a busz leállt, utána sípolás és robbanás. Jók ezek a régi buszok."

  busz
  Fotó: Olvasói fotó
  bsz
  Fotó: Olvasói fotó
 • theres-no-cheat-code-for-this-kind-of-hard-work.gif

  Amikor kiderült, hogy a Tomb Raider-franchise rebootjában a filigrán dán színésznő lesz az ikonikus régésznő, a videójáték rajongói pont úgy kezdtek el háborogni, mint a DC-képregények olvasói Gal Gadot Wonder Woman szerepe láttán. Aztán kijött az első Tomb Raider-előzetes, és a sivalkodást mintha elvágták volna. Jóhogy, a színésznő nagyon kemény edzésmunkát tolt a szerep kedvéért.  

 • Az eltávolítása után a harmadik kerületi Kiscelli Múzeum gyűjteményébe kerül Budapest Bábszínház pálcikaembere, árulta el az Andrássy úti intézmény igazgatója a Színház.hu megkeresésére. A figura tehát ugyanabba a múzeumba kerül, ahol a legendás Moszkva téri órát is kiállították.

  Meczner János elmondta: a szóbeszéddel ellentétben nem hibásodott meg, illetve vált javíthatatlanná a neon cégér, az arculatváltás miatt döntöttek a cseréje mellett. Mivel számukra is fontos a pálcikaember, a kicsinyített mása ott lesz majd a bábszínház Koós Ivánról elnevezett előcsarnokában – ő tervezte ugyanis az eredetit.

 • Az október 1-én életbe lépő törvény nemcsak a burkát vagy nikábot viselő arab nőkre csap le, hanem az ázsiai turisták által viselt védőmaszkra is, írja az MTI.

  Védőmaszkot csak akkor lehet viselni az utcán, ha annak orvosi oka van: szmog vagy fertőzésveszély indokolja.

  Ellenkező esetben 150 eurós büntetésre kell számítani.