Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha unalmas lángosozást, palacsintázást, kellemes pancsolást a térdig érő langyos vízben, akkor a balatonakarattyai Nosztalgia Üdülőház nem lesz ön választása. Ugyanis 

    a Nosztalgia Vendégház lehetőséget nyújt a pihenni vágyó családoknak, vendégeknek, akik a strand nyüzsgése után teljes erdei nyugalomra és csendre vágynak.

    De mit is értünk a strand nyüzsgésén?

    Screen Shot 2017-06-29 at 12.31.23.png

    Ha a víz alatti csontvázakat, és cápacsaládokkal való kergetőzést, akkor máris foglalja le a szállását, hiszen családoknak is ideális! A találatot köszönjük Zoltánnak.

    Screen Shot 2017-06-29 at 12.36.40.png
  • Aki minőségi magyar fotográfiára vágyik, csak pillantson bele a Vogue-ba. Budapesti gyógyfürdőkről készített sorozatot a divatfotóival nemzetközi elismertséget szerzett Perlaki Márton, aminek az a különlegessége, hogy főszereplőnek édesanyját és az ő két legjobb barátját választotta. „A szüleim egy fürdőben találkoztak. Fürdők nélkül én nem is léteznék” – kezdi mesélni a saját és a projekt történetét Perlaki. Akit érdekel a folytatás, idekattintson. Megéri!

  • Két dolog miatt érdemes Amerikában sporteseményre járni, az egyik nyilván az élmény, a másik pedig az, hogy a legtöbb helyszínen egészen elképesztő kajákat lehet venni.

    vlcsnap-2017-06-29-11h28m10s031

    A NASCAR is erősített most egy ilyennel, a déli államokban már elterjed rántott kólás fánk receptjét tették ki most egy minivideó formájában.

    Ők mondjuk rántott kólaként reklámozzák, ami elsőre egyszerre hangzik ezerszer jobbnak és ezerszer undorítóbbnak.

  • A corgi kutya cukiságra van programozva. Kicsi, tömzsi és felnőtt korában is kölyökkutyára hajaz. Ez persze azzal jár, hogy atletikus képességekkel nem igazán rendelkezik, de ezt lazán pótolja szenvedéllyel: