Emil, Csanád
11 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Vice írja, hogy kedden tréfás-ironikus díjkiosztó ünnepséget tartott a tanári kar egy texasi általános iskolában, ahol többek között kiosztották a Legnagyobb Eséllyel Leszel Terrorista Díjat. (Egy nappal a manchesteri merénylet után!)

  A kitüntetést a 13 éves Lizeth Villanueva kapta, aki annyira nem értékelte a viccet, hogy a hét többi napján kimaradt az iskolából, mert fél, hogy bántani fogják az osztálytársai. A tanárok sajnálják a dolgot, főleg mióta a kislány édesanyja azt követeli, hogy a fő felelőst rúgják ki az iskolából.

  A tanári kar egyébként több diákot is kitüntetett, kiosztották a Legnagyobb Eséllyel Lesz Hajléktalan és a Legnagyobb Eséllyel Sírja El Magát Minden Apróságon díjakat is.

 • Egy 36 éves német férfi bement a bankba, kivett a vállalkozása számlájáról 9 ezer eurót (2,5 millió forint), méghozzá kis címletű bankjegyekben. A pénzt egy szatyorba tette, majd felkapta a bukót, felült a motorra, és irány az A9-es  autópálya.

  Valószínűleg eszébe sem jutott, hogy ez nem túl jó ötlet. Már csak akkor eszmélt, amikor a szatyrot elvitte a szél, és kirepültek belőle a bankjegyek. A férfi megállt, és megpróbálta összegyűjteni a röpködő bankjegyeket, a mögötte jövők pedig hívták az ingolstadti rendőrséget.

  A német rendőrök a pályán összevissza rohangoló férfi kedvéért ideiglenesen lezárták az autópályát, és segítettek összeszedni a pénzt, azonban 1500 euró (413 ezer forint) így sem lett meg.

 • Botka László szegedi polgármester és szombat óta az MSZP hivatalos miniszterelnök-jelöltje a Szegedi Vadasparkban a gyermeknap alkalmából bejelentette, hogy mivel a vendégek között végzett felmérés szerint az emberek az elefántra lennének a leginkább kíváncsiak, ezért elefántház épül a vadasparkban.

  A több mint 1400 négyzetméteres elefántház jövő tavaszra készül el, és öt ázsiai elefánt fogja lakni. Elsőként két fiatal bikát hoznak, majd nőstényeket is, hogy szüljék tele a hazát elefántborjakkal. 

 • Pontosan az történt, ami a címben is szerepel. A malajziai tollaslabda vegyespáros férfitagjának, Tan Kian Mengnek valami gond támadt az ütőjével, ezért elcserélte azt partnerével, Lai Pen Jinggel, aki lefutott a pályáról és kicserélte, míg Tan egyedül állta a sarat. És végül még a menetet is megnyerték.

   Mindez a Sudirman kupa keddi mérkőzésén történt.