Erika, Bella
14 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • ART 4135-e1472625825570
  Fotó: Racskó Tibor / szon.hu

  Észrevettem, hogy ellik a jerke, az egyik kisbárány viszont benne maradt a burokban. Kiszakítottam, de nem mozgott… Ahogy simogattam, masszíroztam, egyszer csak elkezdett rángatózni. Lenyúltam a szájába, és kijött onnan a víz. Visszamentem az anyához, akkor láttam, hogy hármat ellett. Ilyet nemhogy én nem láttam soha, de a felnőttek sem

  - mesélte a nyíribronyi gyerek a Szabolcs Online-nak. A 10 éves kisfiúra, aki a szomszédja bárányaira vigyázott egész nyáron, büszke az egész falu, de a családjában nem igazán került szóba az eset, mert ahogy elmondta, az anyukája reggeltől estig dolgozik, mire ő hazaér a bárányokkal, az anyja már alszik.

 • És egy udvarias figyelmeztetés, hogy figyeljünk, mihez nyúlunk, meg ha netán találkoznánk egy fecskendővel, legyünk kedvesek szólni a bíróság személyzetének.

  unnamed
  Fotó: Olvasónk, Hudecz Andrea
 • Mert már csak szeptember 1-jén éjfélig lehet pályázni a 2. Magyar Klipszemlére. A szervezők már augusztus 9-én közölték, hogy túl vannak az ötszáz nevezésen, úgyhogy a verseny nagy lesz. A zsűri: Péterfy Bori, Pándi Balázs indexes újságíró és dobos, Rév Marcell, Szirmai Gergő és Tamás Bence Gáspár.

  A rendezvény célja nemcsak az, hogy megtalálják a 2015. május 1. óta született, legjobb magyar zenés videoklipet, hanem a videók nagyobb nyilvánossága, meg a szakmai programok is. A rendezvényeket és a vetítéseket idén szeptember 29-30-án tartják a Toldi moziban.

  Tavaly egyébként mindössze tíz nap alatt 872 klipjelölés érkezett, a győztes pedig a Pannonia Allstars Ska Orchestra Részeg című videója lett.

 • Hétfő délután a svájci Sankt Gallenben egy fodrászüzlet kirakatából ellopták Chewbaccát, de hogy!

  A szalonban csak egy tanuló fodrász volt, amikor megrohamozta az üzletet egy maszkos férfi, aki azt kiabálta, hogy terrortámadás. De ahelyett, hogy a kasszához ment volna, odarohant a kirakathoz, leszakította a függönyt, és ellopta a kirakatból a Star Wars híresen szőrös figurájának kartonalakját. Ezután ledobott egy papírt a földre, amin az állt, hogy ki kellett szabadítania Csubit, mert Stockholm-szindrómája van, majd kirohant az utcára.

  A szalon tulajdonosa bízik benne, hogy csak diákcsíny történt, de azért hozzá tette, hogy abban a pillanatban mindez egyáltalán nem volt vicces. A 20 éves fodrászlány pedig biztos, ami tuti, vett egy paprikasprayt. Csubit azért nagyon várják vissza. (via Local.ch)