Szabolcs
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most épp a Petőfi Sándor utcában árulnak egy minilakást, ami azért mindig érdekes, főleg ha tíz négyzetméter alattiról van szó. Márpedig ez csak nyolc négyzetméter, ráadásul bérlővel együtt árulják.

  5?c=83661172 5&h=900
  Fotó: Otthontérkép

  Na de ami számomra a legérdekesebb benne, az az, hogy hirdető elkészítette a floorplanneres modelljét, aztántöbb nézetből is feltöltötte a hirdetéshez. Ezeken nagyon szépen látszik az, ami a legtöbb fotón nem nagyon: hogyan is képzeljünk el egy ilyen csöppséget. (Köszi a tippet Klári!)

 • V3GMDVG8LC5U1472588787764

  Nemrég írtunk a Blizzard mestertervéről, az NFL mintájára épülő profi Overwatch-ligáról, ahová városok nevezhetnek csapatokat, és ahová indulónként 20 millió dollár a beugró.

  Megjelent néhány újabb részlet a formálódó bajnokságról.

  • A játékosok minimum bérezése 50 ezer dollár lesz (13 millió forint)
  • A csapatoknak a nyeremény felét vissza kell osztaniuk a játékosoknak, ez a szezon végén a legjobb csapatoknál elérheti a 3,5 millió dollárt is, vagyis, egy játékos akár 750 ezret is hazavihet majd.

  Elképesztő számok keringenek tehát az első profi Overwatch liga körül. Egy dolog biztos: ez vagy soha nem látott sikert vagy hatalmas bukást hoz majd valakinek.

  (techcrunch)

 • Oké, nagy kunszt nincs benne, mert hasonlókat simán be lehet szerezni a Magyar Madártani Egyesülettől is, szóval a nagy indigogózást kicsit túlzásnak érzem.

  Bár igaz, ami igaz, ezek tényleg szép darabok.

  További részletek itt. [via]

 • Cena a tengerészgyalogságnál szolgált bombakeresőként, 2014-es nyugdíjazásáig háromszor járt Afganisztánban. A tízéves fekete labradornál nemrég csontrákot diagnosztizáltak, el kellett altatni. Jeff DeYoung őrvezető hősöknek járó búcsúünnepséget szervezett hűséges társának.

  A kutyust egy „rákreagáló egységnek” kinevezett nyitott dzsipen, több száz fős kísérettel vitték ki a muskegoni kikötőbe, ahol egy veterán hajó fedélzetén altatták el, és zászlóval letakart koporsóban bocsátották utolsó útjára. Legyen neked könnyű a föld, Cena!