Gáspár
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már amennyiben az életnagyságú szó értelmezhető egy robot meg egy fantasztikus film tekintetében. Artu szeptember elsejétől rendelhető, ára nem ismert, de aki nem adna érte annyit, amennyit majd kérnek, az nem is igazi rajongó, és ez tulajdonképpen az összes gyűjtői kiadás legfőbb érve is egyben.

  1125x682 previewbanner R2D2LifeSize
 • Na nem arról van szó, hogy megelevenedik a Neo régi videoklipje, és Batman Michael Jacksonnal és a Szabadság-szoborral szétveri az életre kelő Lenin-szobrokat.

  Csak annyi történt, hogy egy Leif Garvin nevű svéd férfi még évekkel ezelőtt, saját költségén átalakított egy 1973-as Lincoln Continentalt, hogy pont úgy nézzen ki, mint a Tim Burton-féle Batman visszatérből ismert Batmobil. (Egyébként egymillió dollárjába, 20 ezer munkaórába és három és fél évbe telt a projekt.) Most pedig egy FastBoomPro nevű céggel közösen promózzák az ugyanilyen autók piacra dobását Oroszországban.

  Úgyhogy aki Oroszországban jár, és van 1,1 millió dollárja (bő 300 millió forintja), már egy ilyen Batmobillal jöhet haza:

  @xx_gram által közzétett videó,

 • Leszakadt az M20-as autópálya felett átívelő egyik gyalogoshíd Nagy-Britanniában, miután nekiment egy kamion. Az autópálya Londonból megy délkeletre, Dover felé a tengerig. 

  A balesetben egy ember sérült meg, a dugó óriási. le is zárták az autópályát.

  A kenti rendőrség közölte: senki nem ragadt a romok között, a sérült állapota nem életveszélyes.

 • Felkerült a netre az a felvétel, amin a kanadai Manitobában két férfi feltör egy italboltot, és meglépnek egy rakás sörrel. A rablás érdekessége, hogy egyikük talpig hokikapus felszerelésben volt, és ezt annyira szó szerint kell érteni, hogy

  a betörőnek végig a kezében volt a bárdja.

  Azonban elkövettek egy komoly hibát, mert a mezen a 17-es szám szerepelt, ami tradicionálisan nem tipikus kapusszám a jégkorongban. Ezért a manitobai rendőrség arra gyanakszik, hogy valójában egy védő vagy támadó követhette el a betörést, csak kapusnak próbálta álcázni magát a hatóságok félrevezetésének érdekében.

  Egyébként ha valaki a Google-ön rákeres a "hockey goalie robbery" kulcsszavakra, akkor Ambrus Attila Wikipédia-oldalát dobja ki a rendszer. Ennyivel járunk Kanada előtt.

  betores1