Adalbert
6 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egyik kolléga ötlete az volt, hogy nézzük meg a budapesti éjszakában a po-go zónákat, mire jött az a javaslat, hogy menjünk inkább Helsinkibe, és nézzük meg, milyen a finn-go zóna.

 • Borzalmas #ezekamaifiatalokozás indult Amerikában, miután ezt a fotót felkapta a közösségi média tegnap. 

  A közönség hátat fordítva fogadja Hillary Clintont, és ahelyett, hogy jól megnéznék maguknak, mindenki inkább egy szelfit próbál görcsösen összekomponálni az integető elnökjelölttel. A Telegraph egyenesen a szelfigeneráció összefoglaló képének nevezi a fotót, pedig nem egészen arról van szó, hogy megérett a világ a pusztulásra. Csak az autogramot váltotta fel a közös kép.

  CtOKr OXEAExpMh
  Fotó: Barbara Kinney / Clinton for America

  A Clinton kampánystábjához tartozó fotós a Time-nak mesélt erről a furcsa jelenetről. Tőle lehet tudni, hogy a közönségben nagyjából 500-an várakoztak ebben a teremben, mert nem jutottak be Hillary kampányrendezvényére, Clinton pedig úgy döntött, hogy kilátogat hozzájuk az esemény után egy közös képre.

  Besétált a terembe, felállt a pódiumra, és onnan üdvözölte a rajongóit, a többi pedig a fotós szerint spontán alakult így - miután Clinton arra kérte a tömeget, hogy csináljanak egy közös képet.

  A jelenet persze mindentől független szuperviccesre sikerült, de szó sincs tehát arról, hogy mindenki megőrült volna. Az üzenet itt csak annyi, hogy Hillary Clinton jó fej, fiatalos, tudja mi az a szelfi, és a kampánystábja úgy gondolta, hogy ez így jól fog kinézni.

 • A képen látható férfi még augusztus 7-én lopta el az Újbuda és Zugló között közlekedő nosztalgia szerelvény egyik műszerének rézburkolatát.

  A fekete hajú férfi világos, ujjatlan felsőruházatot és piros-kék hátizsákot viselt.

  20162609121343
  Fotó: Police.hu

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja munkaidőben a 06-1-461-8150 (54-134-es mellék) telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét. 

 • Múlt héten a göteborgi Hotel Avalon bejárata előtt találtak egy elveszett plüssmackót. Kristoffer Kinnunen, a szálloda vezetője feltöltötte a szálloda Facebook-oldalára a képeket a játékról, és elkezdte keresni a gazdáját. Először Arne Jacobsen dán építész ikonikus, Tojás nevű foteljében fotózta le, aztán a szálloda különböző pontjain: medenceparton, luxuságyban stb.

  14390961 1179445228744525 757162373921031260 n
  Fotó: Avalon Hotel Gothenburg

  Az oldal követői bőszen megosztották a képeket, a keresés vírusként terjedt a neten, ezért sokan azt hitték, hogy csak egy ügyes PR-fogás az egész. Kinnunen visszautasította ezt, és vasárnap jelentkezett is a mackó tulajdonosa, Moa, aki örült, hogy visszakapja kedves játékát. Az újraegyesüléskor derült ki, hogy a plüssmedve Balli névre hallgat, és remélhetőleg nem szokott hozzá a szálloda által biztosított luxuskörülményekhez, mert az egy húzós kör lehet a családnak.

  (via The Local.se)