Péter, Pál
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 48 százalékuk az Értelem és érzelem könyv nagy rajongója, a többségnek azonban a Büszkeség és balítélet a kedvence. Lehet-e őket okolni ezért?

  13516656 1306383872722264 5801796115703615326 n
  Fotó: Writers Write / Facebook
 • jhgf
  Fotó: HBO / MTI - Szigetváry Zsolt

  Én kérek elnézést, valószínűleg még mindig az évadzáró hatása alatt állok, de hát, akkor is, hol van a Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a birodalom védelmezője, láncok leverője, a sárkányok anyja 

  ahhoz képest, hogy valaki

  a Waberer's International Nyrt. közúti fuvarozó vállalat alapítója, korábbi vezetője, miniszterelnöki megbízott, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke  - ahogy ezt ma az MTI pontosan körülírta?

 • Az alábbi képen a magyar fajtájú kutyák készülő bronzszobrait cizellálja Pogány Gábor Benő szobrászművész szolnoki műtermének udvarán.

  A szobrászművész a kilenc ősi magyar kutyafajtáról (puli, pumi, mudi, magyar vizsla, drótszőrű vizsla, magyar agár, erdélyi kopó, kuvasz és komondor) készít életnagyságú bronzszobrot. Az alkotásokat az állatorvosi egyetem kisállatklinikája előtt fogják felállítani. (MTI)

 • Jó, mi? Egy ilyennel én is mennék a Marsra.