Dömötör
11 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy washingtoni metrómasiniszta vasárnap este egy forgalmas állomáson egyszer csak közölte, lejárt a műszakja, úgyhogy ő most hazamegy.

  A peronon tartózkodó utasok szerint legalább 10 perc telt el, mire döntöttek róla a működtetők, hogy ki vezesse tovább a vonatot – eközben persze fenntartották az érkező szerelvényeket is. Végül az ügyeletes felügyelő vitte tovább a műszakot.

  A túlórázni nem hajlandó alkalmazott fegyelmit kap majd, írja az Independent.

 • Ez egyben azt is jelenti, hogy elképesztően népszerű a rendezvény, míg 2016-ban azért 54 nap kellett, hogy beteljen a tabella, a 2017-es versenyre 54 óra alatt kapkodták el a nevezéseket a futók. Az Ultrabalaton 880 csapatot, azaz nagyságrendileg 8000 futót tud fogadni, most a várólistára lehet feliratkozni, hátha valaki 2017. május 19-ig esetleg lemondja a részvételt - már most 150 csapat apellál erre. 

  Megkaptuk egyébként a szervezőktől a tavalyi futásunk videóját is: méltánytalanul keveset szerepel benne ugyan a szerkesztőségi csapat, de azért itt is kiemelem:

  • Stubnya Bence és Tóth Balázs csodálatos reggeli rajtját
  • Tenczer Gábor, Rácz Attila, Tóth Balázs és Iván Andris még ennél is mesebelibb hajnali befutóját

  Nekünk 22 óra lett a vége, a tavalyi Ultrabalatonos közvetítésünket itt tudja visszaolvasni.

 • Arról, hogy a halloween Amerikában az egyik legnépszerűbb ünnep, milyen össznépi őrület lengi körül, ki kiből és miből képes és hajlandó totál hülyét csinálni a közösségi ijesztgetés és csokivadászat kedvéért, már sok szót ejtettünk. De nem eleget. Mert ahogy az emberi hülyeség, úgy a kreativitás is végtelen. Ha netán kételye támadna ezzel kapcsolatban, ajánlom megtekintésre ezt a kis kedvenceknek rendelhető halloweeni jelmezekből összeállított válogatást:

 • Mi is írtunk már több cikket arról, hogy készül az Ocean-trilógia női változata, amiben csak nők szerepelnek majd Ocean's Eight címmel, ráadásul bitang erős szereposztással. Az első forgatási képek is szállingózni kezdtek, és hát hihetetlenül jól néznek ki rajta a szereplők. 

  A Vulture szerint ez azért van, mert a fotókon a színészek fantasztikus kabátokat viselnek, ezért azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy esetleg ezek a felöltők valahogyan a történetben is szerepet kapnak majd. 

  Komolyra fordítva a szót, a filmben szerepel Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson és a magyarok legnagyobb ellensége: Rihanna is. A rendező Gary Ross, és egészen 2018-ig kell várni erre a filmre.