Béla
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • cara-delevingne-gif.gif

    Cara Develgine, a Suicide Squad főgonoszaként nem úszta meg, hogy a filmben a trükkmesterek át ne alakítsák a testét egy kicsit. Dőreség volt, de a film színvonalán sokat nem rontott, vagy éppen hozott, mert így is tré lett. A világszerte egyébként 750 millió dollárt termelő film trükkjeit az alábbi videóban lehet kielemezni.

  • Jack Fischer, a NASA űrhajósa április 20-án, pénteken kötött ki a Nemzetközi Űrállomáson űrhajójával. A start előtt készült képen épp feleségétől búcsúzik: a hitvesi csók, amit a karanténszoba üvegfalával elválasztott házaspár váltott, valószínűleg hónapokig elkíséri az újonc asztronautát.

    A twitterére kirakott fotón pedig már a hátrahagyott család, felesége és két lánya integet az űrbe tartó apának:

  • Mert hol másutt tárolná az ember a 75 és 100 millió dollár körüli értékre becsült 1964-es Ferrari 275 GTB/C Specialét, amiből három darab van az egész világon, mint egy 2000 üzletből álló floridai bolhapiacon? Ugyan van itt egy vidámpark is, de nagyjából csak ez választja el a józsefvárosi kínai piactól, no meg a Ferrari-kiállítás. A világ legértékesebb autójának tartott Ferrari mellett van még egy rakás másik szuperkocsi is, például a Miami Vice-ban használt Ferrari Testarosa, meg vagy tíz másik. Megáll az ember esze.