Blanka, Bianka
10 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • helikopter
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  Röviden: filmforgatás.

  Kicsit hosszabban: Rév Marcell operatőr (Fehér isten) készített felvételeket arról a helikopterről, ami több olvasónak is annyira feltűnt, hogy tőlünk kérdezték, mi lehetett ez. Rév megerősítette, hogy igen, ő volt. Itt egy kép az Instagramjáról, amin egy helikopterre készül éppen.

  Indulunk a lagziba

  Marcell Rév (@marcellrev) által közzétett fénykép,

  Mondjuk megértem, hogy ennyire gyanakodik a magyar közvélemény, hiszen a fekete helikopterek az amerikai összeesküvés-elméletek kedvenc kellékei.

 • Szerda hajnalban indul a World Series, vagyis az idei MLB-döntő, ahol két elátkozott csapat, a Chicago Cubs és a Cleveland Indians találkoznak majd. Utóbbiban játszik az a Jason Kipnis, akinek egy meglehetősen komoly bokasérülése van.

  Annyira komoly, hogy baseball-labda méretű duzzanat jelent meg a bokáján, ám Kapnis állítja, hogy így simán tud majd játszani a négy nyert meccsig tartó döntőben. Hiába, az adrenalin és a fájdalomcsillapítók csodára képesek.

  sérülés jason_kipnis baseball
  sérülés jason_kipnis baseball
  Fotó: Twitter / Heidi Watney
 • Bombaként robbant egy hete, hogy

  a Jobbik határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek hétfőn, az órák átállításának eltörlését kérve.

  A párt javaslata szerint a nyári időszámítás lenne a kötelező, és ez költséghatékony termelést és a lakosság mentális egészségének javulását hozná magával. 

  Azt nem tudjuk, hogy erre a vonatra ült-e fel a Szallas.hu, vagy a Jobbiktól függetlenül végeztettek-e közvélemény-kutatást, mindenesetre közel 6000 embert kérdeztek meg az óraátállításról és az a megdöbbentő eredmény született, hogy 

  a magyarok 80 százaléka eltörölné az óraátállítást.

  Az indokok között szerepelt a korai sötétedés miatti rossz közérzet, sőt a FÉLELEMÉRZET erősödése is - például amiatt, hogy gyerekeknek sötétben kell egyedül hazamenniük az iskolából. Ezért

  3 emberből 2 indulna inkább félhomályban dolgozni, mint hogy sötétben távozzon a munkahelyéről.

  De Jobbik ide, közvélemény-kutatás oda, most vasárnap még biztosan kezdetét veszi a téli időszámítás, hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órákat.

 • A palack majdnem 2500 kilométert utazott, Hamptonból egészen a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigetekig, ahol az éppen ott nyaraló Clint Buffington talált rá félig a homokba temetve.

  A férfi fel is nyitotta a palackot és - bár a kis híján olvashatatlanná ázott levél miatt nem volt könnyű dolga - nekilátott felgöngyölíteni a sztorit, melynek végén Paula Pierce-hez jutott.

  Mint kiderült, az üzenetet még Paula apja írta viccből 1960-ban, mikor feleségével együtt megvette a hamptoni Beachcomber Motelt. Az üzenet szerint bárki aki megtalálja és visszajuttatja nekik a papírt, 150 dollárt kap.

  Azóta persze megváltoztak a dolgok, Paula szülei már nem élnek, a Beachcomber Motelt pedig pár évvel ezelőtt el kellett adniuk, de a nő azért ragaszkodott ahhoz, hogy az ígért 150 dolláros jutalmat odaadja Buffingtonnak.

  Szerinte a legnagyobb jutalom egyébként is az, hogy végül megkerült az üveg és hogy Buffington ilyen sokat utazott, hogy eljuttassa hozzá, hiszen számára ez gyermekkorának egy darabja és apjára is emlékezteti.