Antal, Antónia
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Előre elárulom, hogy a kenguru :(

  Debbie Urquhart a hétvégén a Melbourne közelében lévő Westerfolds Parkban futott, amikor a semmiből ott termett egy kétméteres kenguru, és nekiesett.

  Úgy jött nekem, mint egy kamion. Darabokra tépett. Rengetegszer belém rúgott, én meg igyekeztem mászva menekülni. Amikor eltűnt, azt gondoltam, visszatér, hogy végezzen velem

  - mesélte az 54 éves nő, aki úgy menekült meg, hogy halottnak tettette magát. Miután a kenguru otthagyta, a nő kiabálva és véresen futott haza, a férje pedig kórházba vitte.

  1857ee4caf70ec45a5faad904f6947ee

  Bár csontja nem tört, így is fájdalmas lesz a gyógyulás, ugyanis a jobb karja izmait, a vállait és a fenekét 35 öltéssel varrták össze.

 • Ez itt a kreatív Mongólia, parancsoljon!

  Lehet, hogy kicsit tovább tart felállítani, mint egy magától kiugró kétszemélyes sátrat, egy autentikusabbnak számító jurtához képest pedig mindenféle kompromisszumos megoldások vannak benne, de én azért őszintén tudnék neki örülni.

  Bónusznak mongol rap aláfestő muzsikának.

 • Orbán Viktor miniszterelnök szerint a magyar rendőrség és a honvédség munkájának köszönhetően nincs ma Magyarországon tömeges erőszak és terrorizmus. Legalábbis a Facebook-oldalára felrakott videóban a fegyveres állomány előtt erről beszélt, holott az állomány, a nézők, és ő maga is tudja, hogy ez persze nem igaz. Nyilván úgy gondolkodik, kis ország, kis terror, ez még simán belefér, szó se essék róla. Minden ilyen eset csak belezavarna és tönkre tenné ezt az őrületesen idilli összképet, amit a miniszterelnök felvázolt. 

  Untitled-3.gif
  Brüsszel helyett magunknak kell megvédenünk magunkat, mondja a miniszterelnök, és ezt mindenki felfoghatja úgy is, a jobb felszerelés, a magasabb bérek, a korszerű oktatás és elfogadható egészségügy helyett legyen kedvesezekkel a bátorító szavakkal beérni. Mert ez az igazi nemzeti topogás programja.

  Mi, szintén fejet hajtva a fegyveres erők áldozatos munkája előtt, és együtt gondolkodva a miniszterelnökkel, legyártottuk nemzeti topogás Coub-verzióját, a ritmikus egyhelybenjárást.

 • A 39-szeres válogatott Vadócz Krisztián 10 ország 12 klubjában játszott eddig, valaha az Osasunával vendégeskedett a Nou Campban vagy a Bernabeuban.

  A 31 éves középpályás most Hongkongban van, első meccsén meg is nyerte a kupát a Kitchee nevű csapattal.

  De ennél fontosabb az a bizonyos mondat: "ha csak a pénz miatt csinálnám, aláírnék 10 évre Magyarországra."

  Egyre életképesebb tehát a pletyka, hogy a Videotonban, a Fradiban 20 ezer eurót is könnyedén lehet keresni egy hónapban. És akkor ott van még a Puskás Akadémia, amelyik körülbelül ugyanazt a bérszínvonalat teljesítette Vanczák esetében, mint a Sion.