Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Viszont a devecseri rendőrök még aznap megtalálták, és visszaadták a gazdáinak. A police.hu azt írja, a 4 hónapos kölyökkutya szerda délután fél három körül szökött ki az utcára. A szomszéd látta, hogy megáll mellette egy autó, berakják a kocsiba, és elhajtanak vele. A rendőrök fél hétre beazonosították a kocsit, és igazoltatták a sofőrt.

  Az illető azt állította, hogy a kutya kiszaladt eléjük, a kisfiának nagyon megtetszett, és mivel azt hitték, gazdátlan, magukkal vitték. A rendőröket nem igazán győzte meg a sztori, a közleményben ellopott kiskutyáról beszélnek, és jogtalan elsajátítás vétsége miatt eljárást is indítottak az ügyben. Tequila sértetlenül hazakerült.

 • Emlékszik még King Kong Gyurcsány Ferencre? Most durvábbat mondok: itt van ugyanis Godzilla Hosszú Katinka a 2017-es vizes vb hivatalos imázsfilmjében.

  hosszú.png

  És hogy ne legyen az óriás Hosszú egyedül, felvonul a vízilabda-válogatott valamint a legtehetségesebb úszóink, akik a Dunában versenyeznek a pöttömnyi szurkolók legnagyobb örömére.

  Mondjuk mellékszál, de egy imázsfilmnél nem lenne rossz azt embedelhetővé tenni, hátha sokan meg akarják nézni. Ennek hiányában önnek most kattintania kell a Youtube-ra, ha meg akarja nézni.

 • Tudják mi az, amit még sohasem csinált Lázár János? Hódmezővásárhelyen kiderült: nem adott még át cukrászdát. Egészen mostanáig. 

  lazar fagyizik

  lazar fagyizik
  Fotó: vásárhely24.hu

  Ezen a remek eseményen a kancelláriaminiszter azt is elárulta a Vasarhely24.com szerint, hogy mi a kapcsolat a polgári kultúra és a fagylaltozás között: 

  Ha egy ország úgy érzi, hogy jó irányba halad, akkor a polgári gondolkodás és a polgári kultúra is előtérbe kerül, már pedig a cukrászdába járás egy polgári életforma.

 • Azt a férfit keresik a hatóságok, aki leszakította egy épület ablakának párkányát Békéscsabán. Az esetet felvette a kamera, a videó végén látható:

  Április 12-én a Szent István tér 10. alatti épület Justh Gyula utca felőli egyik ablakáról szakította le a párkányt az ismeretlen rongáló, aki két társával volt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a térfigyelő kamera felvételei alapján felismeri, vagy felismerni véli a rongálás gyanúsítottját, tegyen bejelentést a rendőrkapitányság 66/523-700-as telefonszámán, vagy hívja a 112-es segélyhívót.