Adalbert
6 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • És nincs egy perces sem: DJ Piko-Taro PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen) című dala és a hozzá tartozó videó ugyan még közel sem ostromolja a Psy-féle Gangnam Style milliárdos nézettségét, de rövid idő alatt nagyon komoly karriert futott be mind YouTube-on, mind pedig a Facebookon, és kedden már a BBC is cikkezett róla.

    A dal elkövetője egy Kazuhiko Koszaka nevű japán előadó, akinek DJ Piko-Taro a viccesnek szánt alteregója, a dal pedig egy barkács-elektropop idétlenség, mely az angol ananász-alma-toll szavakból farag bugyuta szójátékot. Magyarán az isten is arra teremtette, hogy megnézzék több száz millióan. 

  • Azt hiszem, egy hétig nem látnánk azt a gyereket, akit beengedünk ebbe az ugrálóvárba. Ha jövőre Londonban jár, ki is próbálhatja majd a Szörnyeteg (Beast) néven emlegetett csodát.

  • Hétfőn hajnalban egy igen részeg 29 éves férfi 17 parkoló autót és egy motort zúzott le a müncheni Oktoberfestről távozva, írja a Local német kiadása. A rendőrség becslése szerint több ezer eurós kárt okozott, de a pusztítás után úgy elfáradt, hogy még a helyszínen elfogtk.

  • Mansurt, a medvebocsot 2016 áprilisában találták egy orosz leszállópályán, 200 km-re Moszkvától. A személyzet örökbe fogadta, így most a maci a repülőtér császára: