Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Borsod Online szerint amúgy Miskolcra tényleg terveztek metrót, még 1868-ban, aztán abból se lett semmi, és ha jól tudom, Debrecen is csak kacérkodott a villamosítással, de gyorsan letettek róla, mert nem lehetett lebetonozni.

  Az időközben iparosodott miskolciak most mindenesetre elővették a terveket, legalább egy kis ismeretterjesztés erejéig, és kiállítást nyitottak, ahol bemutatták a terveket.

 • A választ, attól tartok, sosem fogjuk megtudni, de ezek szerint nemcsak Amerikában lehet a mindennapokba becsempészni Donald Trumpot, és a vele kapcsolatos vicces, jogos/kevésbé jogos és nagyon is ijesztő előítéleteket.

  trump.png

  Koppenhágában (a világ egyik legboldogabb országának fővárosáról beszélünk) például egy reklámcég a buszokra festett hatalmas Trump-portréval hívja fel a figyelmet az amerikai elnökjelöltre, akinek a szeme a busz kerekeivel együtt forog. Hibátlan alkotás, Tarlós István és Lázár János legújabb, a 3-as metró pótlóbuszaival kapcsolatos csatájába legalábbis óriási távlatokat nyithat!

 • Vagy már vett is, Emeka Obit a Buryből. Már minden elő van készítve, előszerződést is kötöttek, csak vízumgondok miatt akadt meg kicsit az üzlet. A transzferdíj hat számjegyű lesz.

  obi

  Emeka Obi középhátvéd, és azt mondják, nagyon tehetséges. Sajnos egészalakos kép vagy videó még nincs róla, vagy ha mégis, szívesen vesszük.

  (Arról nem beszélnek, hogy miért nem kosárlabdázik inkább.)

 • Ez villant az agyamba, mikor megláttam a vidám sárga foltokat az őszi lombok között. A munkások a karácsonyi díszkivilágítást hurkolták az ágakra, hogy a keményen dolgozó nagyemberek a parlament ablakából kitekintve gyönyörködhessenek az ünnep meghitt fényeiben