Emőke
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszerre elegáns és ijesztő a legújabb Alien-film, az Alien: Covenant új plakátja. A film május 18-án érkezik a mozikba, és elvileg a Prometheus, az első Alien-elősztori folytatása lesz. Az előző filmből ismét szerepel majd Noomi Rapace, Guy Pearce és Michael Fassbender, hozzájuk csatlakozik Danny McBride, James Franco és Katherine Waterston.

 • Egy őz mászkált az M5-ös autópálya Budapest XXIII. kerületi szakaszán Szeged felé, a 18-as kilométerszelvény közelében, a leállósáv és a vad háló közötti területen - hívta fel a figyelmet a rendőrség. Kérték a vezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek itt. 

  A történet happy enddel végződött, mert  a rendőrök a vadőr segítésével leterelték az őzt a pályáról, visszatérhetett a természetes közegébe.

  Valahol itt sétált szegényke:

 • pope

  Egy hároméves kislánynak megtetszett a pápa fejfedője, és egy jól kivitelezett mozdulattal lekapta azt az éppen az ő megpuszilásával elfoglalt Ferenc pápa fejéről.

   Másik szögből ugyanez:

  Estellának ez volt az első napja Rómában, és sikerült emlékezetessé tennie. Atlantából jött látogatóba a szüleivel, állítólag egy kicsit ideges volt valamiért, mielőtt a szokásos szerdai pápai audienciára mentek a Szent Péter térre. Ott azonban gyorsan feltalálta magát.

  Egyszer csak lelopta a kalapját. Fantasztikus volt, mindenki nevetett, még a pápa is

  kommentált a keresztpapa.

  Egyszer már Ferenc pápa trónusát is elfoglalta egy érdeklődő: négy évvel ezelőtti megválasztása után nem sokkal egy kisfiú próbálta ki a pápa háta mögött, hogy esik az ülés a trónszékben.

 • Profin kivitelezett trollkodás vagy egy valódi termék? Amíg nem haraptam bele, nem hiszem el, hogy létezik ez a mirelit csokoládés pizza, amit a Dr. Oetker harangozott be a facebook oldalán. Na jó, gazából sose harapnék bele egy csokoládés pizzába, de ez nem is az, hanem egy kerek csokis lepény.

  Egy német vlogger már tesztelte is a Dolce al Cioccolato elnevezésű terméket, ezzel 100 grammonként 319 kalóriát pakolva magába, de hát egy ilyen fogás nem is kalóriaszámolásról szól.  A Don Pepe pizzaburgere mellé egész jó választás lehet desszertnek, nem? (Nem.)