Magdolna, Léna
17 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Chilében valaki lefilmezte, ahogy egy pár kutya összebalhézik egy nagyobb csapat oroszlánfókával a tengerparton. A küzdelem csak verbális agresszióig fajult, csak sajnos nehéz kivenni, milyen szitkokat szórnak egymásra a felek. 

  A keménykedés tárgya talán az adott partszakasz lehetett, a kajla kutyák kitartóan próbálták megfutamodásra bírni a főfókát, plusz a testtömegben, számban, és terepismeretben mindent verő fókabandáját. Végül aztán be kellett látniuk, hogy ez így nem fog menni, és meghátráltak. 

  (The Telegraph)

 • Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt 4 kilométeres torlódás alakult ki a hegyeshalmi határátlépési pont közelében az M1-esen, írja a Police.hu. A torlódás az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt alakult ki. A rendőrség kéri, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez inkább válasszák az 1-es számú főúton a miklóshalmi, vagy az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

 • Talin Abu Hana 21 éves arab-keresztény táncosnő nyerte meg az idén először megrendezett Miss Trans Israel szépségversenyt, írja a Szombat. A 12 résztvevős versenyen voltak muszlimok, keresztények és zsidók is. Israela Stephanie Lev, a Miss Trans Israel egyik szervezője közölte,

  boldog vagyok, hogy ez a rendezvény összehozta az embereket vallástól függetlenül. Bízom benne, hogy ez példa lesz az egész világ számára.

  A nyertes Abu Hana pedig azt mondta, hogy

  ha Izrael állam lehetővé tette, hogy befejezzem a testem és lelkem közti harcot, akkor ez a béke állama.

  A 21 éves táncosnő nyereménye egyébként egy 15 ezer dolláros plasztikai műtét.

 • Hawaii szigetén van egy selyemfa, alias zöld rák, alias lila kórság nevű fa, amely invazív faj, vagyis semmi keresnivalója nem lenne ott, de valahogy odakerült (spoiler: az ember behurcolta, mert tökéletes dísznövénynek tűnt), ezért most irtani kell. Ez elsőre nem hangzik túl izgalmasan, kivéve ha megnézzük ezt a videót, amelyből kiderül, hogy

  • egy helikopterről megy a dolog, ráadásul
  • egy géppuskával lehet permetezni.