Mária
-6 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olyat már láttam rajzfilmen, hogy az ember kézigránáttal horgászik, a halak meg szépen belerepülnek a csónakjába. A mágneses horgászat egészen más tészta. Ezt a módszert használják például a második világháborús relikviák gyűjtői, hogy az ilyen erdei mocsarakból értékes kincseket halásszanak ki maguknak. Komoly türelemjáték, az izmokat is dolgoztatja, és közben jó levegőn van az ember, szóval nem rossz hobbi. Ez a cseh fickó végül maga sem akarja elhinni, hogy a második világháború emblematikus német géppisztolya, egy MP 40-es akad a horgára, illetve, akarom mondani a mágnesére.

 • bolt
  Fotó: newsroom

  A deákvári tettes a váci ESTV videófelvételén teljesen felismerhető.

 • Megnyílt az eplényi sípálya a Bakonyban. Amit a képen látnak, az műhó, de a lényeg: lehet rajta síelni. Ahogy a pálya honlapján olvasható, keményen dolgoztak a hóágyúk, így most 40-45 centis tömör hóréteg borítja a pályát.

  DBOGI20161208036
  Fotó: Bodnár Boglárka / MTI
 • Idén ez az első repülés, még lesz majd kettő (egy 17-én, egy meg 21-én), mert a svédeknek olyan jól megy, hogy belefér egy kis parádézás a vadászgépeikkel.

  Mondjuk nem tudom, mit jár a szám, itthon is volt parádé, 2044-ben majd egy csomó részletet megtudhatunk majd a Fradi-stadion felett repkedő Gripenekről, mikor feloldják a titkosítást.