Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A BBC fogyasztóvédelmi műsora, a Watchdog vizsgálta be a Starbucks, a Caffe Nero és a Costa kávéit. A végeredményt hallva nyilván a levegőbe csapnak az ilyen láncok gyűlölői, és elmorzsolnak egy halk basszameget a divatos és menő arcok. 

  A jég ugyanis mindhárom láncnál ürülékből származó baktériumot tartalmazott.

  Mégpedig a következő arányban: 10-ből 7 mintával voltak gondok a Costában, 10-ből 3-ban a Caffe Neróban, és ugyanennyi volt a szennyezett minta aránya a Starbucksban. A baktériumszintről az illetékes állami szervezet szakértője azt mondta a műsornak, hogy elég aggasztó, ráadásul ezek emberi megbetegedést okozó baktériumok, amelyeknek a szintje nulla kellene legyen.

  A cégek elég jó fejek voltak, amennyiben nem kezdtek perrel fenyegetőzni, kételkedni a vizsgálatban és helyreigazításokat kérni, hanem vizsgálódni kezdtek, hogy ez hogy történhetett, és lépéseket ígértek, ugyanis a higiénia mindannyiuknak nagyon fontos. A Costa azonnal szigorította a jégkezelési szabályzatot, és új berendezéseket állított üzembe.

  A műsort ma este sugározza a BBC One.

  (Via Dailymail)

 • Miranda Kerr szupermodell 8,1 millió dollár (több mint 2,2 milliárd forint!) értékben adott át ékszereket az amerikai igazságügyi minisztériumnak, miután kiderült, hogy azokat lopott kormányzati pénzekből vásárolta dúsgazdag exe, Jho Low, aki egy időben Paris Hiltonnal is járt.

  A maláj pénzember 2014 körül járt a híres modellel (miután Kerr és Orlando Bloom elváltak), akinek szerelme jeléül gyémánt nyakékeket, fülbevalókat és egyéb ékszereket vásárolt. Ám mostanra kiderült, hogy Jho Low mindezt lopott közpénzből tette, a méregdrága ajándékok vásárlásával a Najib Razak miniszterelnök által 2009-ben létrehozott gazdaságfejlesztési alapból (1MDB) elsikkasztott pénzt mosták tisztára, írja az MTI.

  Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint összesen 4,5 milliárd dollárt sikkasztottak el az 1MDB-ből az állami alap magas rangú vezetői és a bűntársak. Az ügybe ráadásul Leonardo DiCaprio is belekeveredett, aki 3,2 millió dollár értékben fogadott el műalkotásokat Kerr maláj exétől, ezek között ráadásul egy Picasso-festmény is van a Guardian szerint.

  Kerr hétfőn adta át az ékszereket az amerikai hatóságoknak, akikkel végig együttműködött, nem is vádolják semmivel. 

 • Pedig csak annyi az egész, hogy két kilencedik kerületi öreg társasház közötti üres telekre egy színes pályát festettek fel helyi művészek a Nike támogatásával. 

  Oké,  a végeredmény kicsit olyan, mint egy videojáték pályája, de ettől még mennyire jó hasznosítása az üres teleknek. 

  Egyébként nem is ez volt az első verzió, hanem ez a 2015-ös, aminél azért egy fokkal vibrálóbb a mostani. Itt lehet megnézni közelebbről a művet. 

 • A Stranger Things 80-as évekbe visszarepítő nosztalgiája után jön a 90-es nosztalgia is a Szar minden! (Everything Sucks!) címre hallgató új Netflix-sorozattal, amit még csak most rendelt be a streamingoldalból médianagyhatalommá nőtt cég.

  Bár nem ez a lényeg, de a sztori két, beilleszkedési problémával küzdő iskolai csoportot követ majd végig, 1996-ban, Oregon államban, és állítólag vicces lesz.

  A lényeg az, hogy van egy ilyen tökéletes illusztrációnk a bejelentéshez, na meg egy kérdésünk még egy kicsit lejjebb:

  szar-minden

  Kinek a kalandjait nézné szívesebben?

  • 663
   A három nihilista srácét a lelátóról
  • 84
   A Netflix oregoni diákjairól szólót