Natália
-3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ágnestől jött a nap képe:

  Szeretnék megosztani Önökkel egy nem túl kellemes élményt. 2 vagy 3 napja egy frissnek tűnő hányással utaztam együtt a MÁV egyik vonatán. Ma reggel ugyanaz a hányás fogadott felszállás után. Jeleztem a kalauznak, valamint írtam az eszrevetel@mav-start.hu-ra is, de nagy reményeket nem fűzök a gyors intézkedéshez. Azért osztom meg Önökkel, mert ha valamelyik rovatukban megjelentetik a történetet, talán történik valami. 

  Várjuk a további napok fotóit, ha Ön arra ját és találkozik a törzsutassá alakuló hányással, fotózza le és küldje el nekünk!

 • Reklámkampányában az Amazon is szeretne hozzájárulni a vallásbékéhez. Kisfilmjükben egy anglikán papot és egy imámot ültetnek egymás mellé, akik jó barátok, kedélyesen teáznak, és hamar felismerik, milyen közös SZAKMAI problémáik vannak. Innentől már kézenfekvő az ajándék. Nézzék csak! 

 • A csütörtök esti hatalmas köd után legszebb hófehér ruháját vette fel az erdő.

 • cikkünk a témában:

  Milyen az élet az iskolában, ahol a tanulók 97%-a cigány?

  Rendkívül tanulságos az az interjú, melyben a tolnai megyei Gyulaj község általános iskolájának igazgatója, Lacza Ildikó beszél arról, hogyan boldogul a Máltai Szeretetszolgálat által működtetett iskola, milyen ott tanítani, és mi lesz a diákok sorsa:

  Ha jön egy új kolléga, mindig azzal kezdem, hogy: „vagy sírva menekül egy hónap után, vagy nyugdíjig itt marad nálunk”, mert akik itt dolgoznak, azok mind megszállottak.