Bertalan
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Justin Timberlake és Jessica Biel nemrég adománygyűjtést rendezett a saját házában Hillary Clinton kampányára, amin olyan ismert színészek is megjelentek, mint Toby Maguire és Jennifer Aniston. Ha már ilyen kedves Hollywood az elnökjelölttel, Clinton is volt olyan jó arc, és lőtt egy szelfit a két házigazdával. De nem holmi béna Iphone-nal, hanem régi, klasszikus megoldással.

  Look who came over for lunch... * #imwithher

  Jessica Biel (@jessicabiel) által közzétett fénykép,

 • Flanek Péter gyűjtő kölcsön adta retróplakát-gyűjteményét a Campona bevásárlóközpontnak, amiből csütörtöktől tekinthető meg kiállítás. A Budapest és Balaton tematikájú plakátok között ilyen csodás példányt is megnézhetünk a saját szemükkel, ha elmegyünk a szeptember 18-ig tartó tárlatra:

  253905

  (Ha elképzelése sincs, hogy honnan van a címben lévő idézet, hallgassa meg ezt.)

 • Olvasónk szerint reggel 9 után nem sokkal

  megpróbált áthaladni egy hatalmas kamion az újonnan megépített tér fölött a XII. kerület Törpe utca/Kiss János altábornagy utca találkozásánál egy szűk kanyarban, ami természetesen nem sikerült, lezúzott pár autót, és most itt áll beszorulva a kanyarban.

 • Nyugi. Nem a Tűzrakterét, hanem a Tűzraktárét.

  Ez volt az első neve ugyanis a később országos vihart kavaró helynek, amikor még eredeti helyén, a névadó Tűzoltó utcában működött. Az egykori Laboratóriumi Műszergyár kibelezett, romos épületében 2005 és 2006 között dolgozott a csapat, de színes képek ma is kinn vannak a ház oldalán.

  Vagyis mondjuk inkább úgy, hogy máig is kinn vannak. Tegnap este ugyanis kaptunk pár képet Csabától az Urbanista Facebook-oldalán, hogy bontják a házat.

  14111959 10207104355382971 930964841 n
  Fotó: Olvasónk, Csaba / Urbanista

  A nosztalgia biztos sokaknak könnyeket csal a szemébe, de azért bármennyire is illet az egyetem mellé egy kulturális romkocsma, a hervadó gyárépület már nem annyira passzolt oda. Bízzunk benne, hogy az új utcakép sem válik kárára a rehabilitálódó Ferencvárosnak. 

  A kerületben zajló építésekről és bontásokról tavasszal adott interjút nekünk a polgármester és a főépítész, az alig néhány sarokra, az Üllői út túl oldalán tervezett józsefvárosi bontásokról pedig épp ma adtunk hírt.