Zoltán
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az is lehet, hogy velem van a baj, mert eleve irtózom a pókoktól. Hát még a nagy pókoktól. Kambodzsában ezzel nem így vannak, sőt. Az egyik népszerű csemege, amit a gyerekek előszeretettel ropogtatnak és egy valamirevaló kambodzsai piac enélkül elképzelhetetlen, az a sült tarantula. Állítólag olyan íze van, mint a csirkének. Én biztos, hogy nem enném meg, de hát én a pacalt vagy a bikatöke pörköltet sem tudom értékelni.

 • A film egy év múlva jön, de a cím, a szlogen és a plakát már itt van.

  Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek főszereplőként, és csatlakozik hozzájuk az első két Jurassic Park-filmből ismert Jeff Goldblum is. A plakáton lévő idézet is az ő karakterétől a matematikus/rocksztár Ian Malcolmtől származik. (Variety)

 • A Miniszterelnöki Sajtóiroda tegnap publikált egy fotót, amin a kormányfő a Zsidó Világkongresszus elnökével látható a parlamenti irodájában. A kép hátterében homályosan látszik egy bekeretezett fotó egy focicsapatról, de én sajnos ennyiből nem tudtam megállapítani, hogy melyik együttes kezdőtizenegyéről van szó.

  puskasreal

  Az aranycsapatra tippeltem volna, de szerencsére tájékozottabb olvasóink segítettek: a képen az 1964-es Real Madrid látható, a labdánál Puskás Öcsivel.

  A miniszterelnök Real-imádata nem titok, a klub legutóbbi BL-győzelme után azt posztolták a Facebook-oldalára, hogy “Zidane a király!”.