Sára, Márió
-12 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Elloptak egy 70 ezer forintot érő párduckaméleont a szegedi Trópus díszállat-kereskedésből" - írtuk szomorúsággal vegyes felháborodással két napja, ám mint a SzegedMa hírül adta:

  Zeusz előkerült!

  "Egy Vértó környékbeli lakos jelezte, látta Zeuszt a garázssorban élő hajléktalanoknál. A rendőrök a helyszínre érve megtalálták a 70 ezer forint értékű kaméleont, akit egy pici terráriumban tartottak, s csupán egy egyszerű lámpával melegítettek. Ha még néhány napig így tartották volna, Zeusz biztosan elpusztult. "

  kameleon zeusz

  Egész mostanáig azt tippelgettük a szerkesztőségben, hogy vajon tényleg ellopták-e az állatot, vagy csak tökéletesen beleolvadt-e a környezetébe. 

 • Tavaly januárban készítettünk videót az Esések Iskolájában, ahol főleg időseket tanítanak meg esni. Persze a videóban elhangzó tanácsok mindenkinek hasznosak: segítenek, hogy lehetőleg törések nélkül megússzuk, ha elesünk a jeges utcákon:

 • Ha ön is szokott ilyet csinálni (mármint ha legalább egyszer csinált már ilyet, vagy tervezi, hogy egyszer, ha végre elköltözik, mindenképp csinál majd, lakást mégsem vált olyan gyakran az ember), akkor legyen nyugodt, ez egy teljesen természetes dolog, például az USA épp búcsúzó First Ladyje, Michelle Obama is megsétáltatta a kutyáit a Fehér Ház folyosóin még egyszer.

 • Kisiklott egy vonat Esztergomnál szerdán, és emiatt még mindig pótlóbuszokkal kell közlekedni a vonal egy szakaszán, Esztergom és Dorog között. 

  Egy olvasónk kaotikus állapotokról számolt be. „Harminc percet késett az a vonat, aminek 7.15-kor kellett volna indulnia Esztergomból. Egy csomó állomáson nincs fűtött váró, még ott sem, ahol van állomásépület. A szokásos három kocsi helyett egy kocsit küldtek, ami persze már Piliscsabán fullon volt. Ráadásul akkor már a következő vonatra várók is erre akartak felszállni.”

  A műszaki mentés várhatóan kora délutánig tart.