Mária
-6 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem elég, hogy a Love hivatalosan is bekerült a Sundance rövidfilmes programjába, a gólyatáboros megerőszakolás inspirálta Gólyatábor a hasonlóan menő Slamdance-en fog bemutatkozni, a 2017-es Clermont-Ferrand-i, elég nagy presztízsértékű rövidfilmfesztiválon pedig több, mint 50 magyar film lesz.

  A legviccesebb az, hogy van egy film, ami nem is a nemzetközi, hanem a helyi versenyprogramban indul, ugyanis francia koprodukcióban készült. Ez Szőcs Petra filmje, a Csoszogj úgy, aminek ugyan van plakátja, meg előzetese, de ezekből semmi nem derül ki belőle. 

 • Ahogy mi is megírtuk, Donald Trump lett az az év embere a Time magazinnál, amiben semmi váratlan nincs, választási évben többször döntött már a lap az éppen megválasztott elnök mellett.

  Váratlan fordulat viszont, hogy sokaknak az jutott eszébe a kapcsolódó címlapfotóról, hogy a Time az elismerés mellett egyúttal oda is szúrt Trumpnak, mert pont úgy helyezték el a képét, hogy a TIME felirat M betűje nagy vörös ördögszarvakat fest a leendő elnök feje búbjára. Így:

  A Time azzal válaszolt, hogy összeállítottak egy galériát a 35 címlapképről, amelyre szintén rá lehetne sütni ugyanezt az ördögszarvrajzolós vádat, kezdve rögtön a nagy rivális Hillary Clinton képével.

  Mondjuk az ő feje fölött fehér a felirat, az meg ugye egészen más!

  Ön szerint?

  • 96
   Hogy kerültek Gyurcsány Ferenc szarvai Trump fejére?
  • 51
   Trump maga a sátán.
  • 41
   Nyilván véletlen volt, de attól még Trump maga a sátán.
  • 35
   Hillary Clinton maga a sátán, de legalább fehér.
 • 11. alkalommal kap tematikus karácsonyi díszkivilágítást a Tokio Shiodome kerületében fekvő pláza. Idén hatperces audiovizuális fényshow borítja a szivárvány színeibe a bevásárlóközpontot. Az ünnepi megvilágítást meghosszabbított ideig, egészen Valentin-napig láthatják az arra járók.

 • Oké, szép a kilátás (a fotó nem illusztráció, egy másik képen látszik, hogy az ablakból fényképezték), klasszul be van rendezve, pöpecül helyre van pofozva, de akkor is 99 millió forint 41 négyzetméter!  Az több mint

  2,4 millió forintos négyzetméterár.

  Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy ennyiért is el tud menni.

  A lakás amúgy abban a Hübner Tibor és Gyenes Lajos tervezte házban van, amelynek a szomszédos épülettel közös homlokzata van (sokan azt hiszeik, hogy egy épület). Sőt, most a MTESZ-székház lebontása után egy harmadiké is ugyanez lesz, úgyhogy vagy száz év után megvalósul Hültl terve. 

  A szóban forgó lakásról itt találtok egy csomó képet. [Kösz a tippet Éva!]